Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Nálam minden megy kapásból, semmit sem kell konfigurálni (HP Envy 15, meg egy épített desktop PC intel alapon). Windowson sem láttál még olyat, hogy ez meg az nem megy alapból és küzdeni kell vele, ugye? Szóval gépfüggő az oob experience, mindkét rendszer esetében. Viszont ha elégedett vagy a Windows-zal, akkor nincs is semmi probléma, az elvileg hibátlanul működik és a skálázás is jó.
-
Az valóban igaz, hogy egyáltalán nem egyszerű a KDE konfigolása, ha valaki épp belecsöppen, akkor inkább mission impossible kategória.
Ez tény, próbáltam párszor bíbelődni már vele, nekem inkább az volt a gondom, hogy néhány valóban roppant egyszerű dolog beállíthatóságának keresése közben kiderült, hogy hát azt sajnos itt nem lehet. Van ilyen is, ezért használok egy kevésbé bonyolult konfig lehetőségekkel megáldott DE-t.Azért írtam neked, amit írtam, mert értesz a dologhoz mélyebben, de bocsi, azt a fura ketyerét ne vegyük már csak úgy 1 éves gépnek egyszerűen, ismerve mindazt amit már itt leírtak, kizárt dolog, hogy egy ilyen gépen bármi más teljesen hibátlanul fog működni outofbox.
Szerintem ilyet a cikk sem sugallt, legalábbis az én olvasatomban nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- No Rest for the Wicked
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Warhammer 40.000
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Eladó
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez tény, próbáltam párszor bíbelődni már vele, nekem inkább az volt a gondom, hogy néhány valóban roppant egyszerű dolog beállíthatóságának keresése közben kiderült, hogy hát azt sajnos itt nem lehet. Van ilyen is, ezért használok egy kevésbé bonyolult konfig lehetőségekkel megáldott DE-t.
Szerintem ilyet a cikk sem sugallt, legalábbis az én olvasatomban nem.