- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
De azt is írtam már 1000-szer, hogy azt a tetű GRUB-ot el kéne felejteni, 2018 van, már hosszú évek óta minden gép UEFI-s, támogatva az EFI bootot, és a modern OS-ek mindegyike is szintén támogatja, a GPT partíciós táblával együtt.
Szinte biztos, hogy arcidegzsábát kapok ettől, amit állandóan írsz, tuti pereces voltál előző életedben!
Semmi köze az évszámnak ahhoz, hogy nekem az összes meghajtóm MBR-es és nincs is szükségem az UEFI-re. Próbáld már megérteni, hogy mennyire kevés az, ha minden támogatja az UEFI-t, de a lemezeken MBR-es a particiós séma, akkor nem GPT-s!!!!!!
Még jó, hogy pár napja, mikor ugyanezt írtad, utánad volt is egy hatalmas szívása valakinek, persze kiderült, hogy az UEFI miatt.
Szerintem a debianos GRUB telepítése után Archban a kernelpánik azért van, mert elcseszi az initramfs-linux.img paraméterezését. Frissítsd a grubot Arch alatt újra, nézd meg milyen .....
Újra írom, hogy kernel panic és se kép se hang nem volt, konzolra sem tudtam belépni, csak fizikai reboot volt elérhető. (egy későbbi Arch klón felrakása rendbe hozta a maradék Arch-okat)
Írtad, hogy nem akarod minden háttértárad MBR-ről GPT-re átállítani, nem is kell, csak a rendszermeghajtón, amiről a rendszereket indítod, az adattárolókon maradhat az MBR.
Írtam hát és továbbra sem akarom, mert nekem tökéletesen megfelel az MBR, talán 128 particiót lehet vele is csinálni, nem kell több.
A GRUB-ot is szeretem! Abban tudom a kernel paramétereket kutyulni, de szerintem van Arch alatt is, mert az egyik származéknál boot-kor ott van a processor.nocst opció. Azt meg csak én írhattam bele, senki más.
Az Arch amúgy hisztis p*csa, ez van, mindentől kampeca van.
(legalábbis ahogyan én nyúvasztom a rendszert)
nemkelluefi nemkelluefi nemkelluefi nemkelluefi nemkelluefi nemkelluefi nemkelluefi nemkelluefi nemkelluefi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Léghűtés topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged