- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Én kb. Linux Mandrake óta kb. 2évente nézek rá valamilyen "most aztán..." disztróra, de eddig minden esetben uninstall lett a vége. Ok, nem vagyok advanced oprendszer user, de napi 12órában dolgozom PC-vel 25éve. Semmi mást nem várok egy oprendszertől mint stabilitást, minél jobb kompatibilitást és egyszerű kezelhetőséget. Ezzel szemben eddig nekem sajnos minden esetben tömény szívás jellemezte az összes desktop disztrót, pedig az összes nagyot, és néhány kisebbet is kipróbáltam. A terminálos baszakodásba sajnos minden esetben belefutottam, hol driver miatt, hol a használt szoftver miatt.
A cikkben bemutatott rendszert nem ismerem, de mára fentiek miatt erős kétségeim vannak, mivel már 6-8évvel ezelőtt is azzal demoztak a fejlesztok, hogy "egyszerűen használható".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- SSD kibeszélő
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Napelem
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest