- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Mondok jobbat: ha valamiben matatsz (azért inkább ne tedd, csak ha már kellően tájékozott vagy), akkor előtte csinálsz egy backupot az adott konfigfájlról és azt egyszerűen vissza tudod állítani. A Linuxos megközelítés sosem az, hogy újratelepíted ha elromlott, itt megjavítod a dolgokat. Régen, amikor csak kíváncsiságból játszottam az Ubuntuval (7-8 éve is lehet, nem tudom) teljes pánik volt ha eltűnt a grafikus felület, csak újraindítani tudtam, aztán ha nem segített, akkor újratelepíteni. Ezért is jó, ha tudsz pár alap dolgot, például a konzolokról, meg alap csomagkezelési parancsokat, mert legtöbbször az a a gond, hogy valami felment aminek nem kellett volna, vagy valami lekerült, aminek szintén nem kellett volna - ezt konzolból simán megcsinálod és minden működik újra. A másik, a konfigfájlok szétbarmolása ugyanez a problémakör, legyen backup a fájlról és nincs probléma. Nem vagyok különösebben hozzáértő, de az Ubuntut sem kellett újratelepítenem (mármint amióta kizárólagosan használom), meg a Manjarot sem, pedig mindkettőt borítottam meg, utóbbit nagyon láma hibával, de szerencsére a megoldás is egyszerű volt
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest