- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #399 üzenetére
A testreszabhatóságot úgy értettem, hogy te mondod meg milyen csomagok legyenek fent, és mi hogy legyen konfigolva. Nem a grafikus felületre céloztam, hanem az egész disztróra. Persze, Mint Cinnamon alatt is leszedheted a csomagokat (amik alapból húznának le függőségeket), meg átkonfigolhatod, de az pont ugyanolyan munkás, mint mondjuk Archot feltenni.
Azt meg ne gondold, hogy 16-32 GB RAM-os i5-i7-Ryzen-es rendszereken baromság minimalista szoftvert használni. Elég sokan tesznek így, és nem azért, mert spórolni akarnak az erőforrásokkal.
A Chakrával én is sokáig szemeztem, Phőrk Kapitány mindig nyálcsorgatóakat írt róla, de az mindig eltántorított, hogy teljesen száműzték belőle a Gtk-s dolgokat, amit csak hekkeléssel lehet visszahozni. Plusz mióta váltottam Archra, nem látom értelmét egy Arch-származékra váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest