- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom felmerült itt a topikban, hogy miért is választaná bárki a Linuxot a Windows helyett. Íme, hogy én miért menekültem vissza Manjaro-ra miután befejeztem a játékot.
Sokkal tisztább szárazabb érzés. Windows-on ha felteszel egy játékot mondjuk Steamről, az N+1-edik alkalommal is felfogja rakni a DirectX-et, a runtime libeket, mindent ami kell. Akkor is ha fenn van. Ha letörlök egy programot, szinte minden alkalommal marad utána valami. Engem ez zavar.
Sokkal szabadabban állítható, szabható az én igényeimre. Itt nem a témákról beszélek első sorban. Touchpad gestures, magic corner, minden úgy van beállítva ahogy nekem kényelmes.
Frissítések telepítése sokkal kevésbé fájdalmas. Sőt, valójában egyáltalán nem fáj. Még terminálból sem. Windows-on megtanul vele az ember együtt élni. Kordában lehet tartani, de én nem szeretem a félévenkénti nagy frissítéseket. Apránként, nekem sokkal kényelmesebb.
Mindig tudom, hogy éppen mit csinál. Nincsenek John Rambo módjára települő frissítések. Nem kell attól tartanom, hogy elpárolog a mobilnetem mert valamelyik App nem veszi figyelembe, hogy ez a kapcsolat bizony forgalomdíjasra van állítva. Mondjuk ezt legalább a Windows tiszteletben tartja. Tudom ajánlani mindenkinek.
Az UI dizájn. Mondjuk ez szorosan kapcsolódik a második ponthoz. De számomra hihetetlen hogy egy ingyenes, közösség által fejlesztett grafikus felhasználói felület sokkal jobb élményt ad mind kinézetben(UI), mind felhasználói élményben(UX).
Kevesebb erőforrásból, több számomra értékelhető funkció. Ezt gondolom nem kell magyarázni. Egyszerűen kevesebb memóriát foglal nálam. Több marad minden másra. Processzort sem pörgetni annyira. Oké ez nem túl professzionális megfogalmazás elismerem. Jelenleg a processzor 500 MHz-es órajel környékén egyensúlyozik és 19%-os a kihasználtság. Pedig fut a FF(6 tab nyitva), Spotify, Telegram.
Mindezt úgy, hogy rám aztán senki nem mondhatja, hogy elvakult, fanatikus, vérinkvizítor vagyok. Facebookon én és a barátaim alapítottuk a Windows Közösség, Windows Mobile Közösség, Windows Insider Közösség csoportot, kezelünk emellett egy kisebb blogot is és vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy azt mondhatom rendszeresen látogató vagyok a Graphisoft Parkban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hardcore café
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- alza vélemények - tapasztalatok
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest