Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Nem bonyolult a KDE, csak meg kell érteni a logikáját. Ha már hibát keresünk benne, a túlzsúfolt jobb jelző, de pl. a kontext menük is szerkeszthetőek, hogy ne legyen annyi minden bennük.
Fogyasztás csökkentéséhez javaslom a TLP-t (Manjaro tartalmazza).
Jónak nem jó a desktop Office, de muszáj. A webes nagyon fapados, a minimálisan képletezett excelemtől kiakadt. Az Office 365-ös jó, azt is használom néha (céges account), de több táblával dolgozni desktopon lehet normálisan. Alap excel használatra biztosan nem kell desktop, az én igényeimet sajnos nem elégíti ki (próbálkoztam vele elég sokat).
A Virtualboxnál három dolog van, amire "figyelni kell": VB verzió, kernel host module, és kernel. Rolling rendszernél az első kettő együtt megy, kernelből pedig ha az ajánlott legfrissebb LTS-t használod nincs teendőd. Az Arch-nak elég nagy bázisa van, így nyugodtan lehet úgy is keresni, de egy rolling rendszernél ha problémád van, nem úgy kell "ügyeskedni", mint pl. Ubuntu esetén, hogy neked most kifejezetten a 16.04-hez kell ez meg az. Az egy másik logika, a rolling sokkal kényelmesebb és problémamentesebb ilyen szempontból, legalábbis szerintem. Eszem ágában sem lenne visszamenni nem rolling rendszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- További aktív témák...
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest