Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz King Unique #231 üzenetére

Ha az 1 TB-os HDD-nél pl. Ext4 fájlrendszerre célzol, akkor azt nemhogy a Windows, de pl. a macOS sem kezeli natívan... Viszont mindkettőre vannak külső programok, amelyekkel simán megoldható az olvasásra és az írása, valamint az Ext4 kötet automatikus csatolását is nyilván be lehet állítani.

Én értelek egyébként, erre céloztam amúgy, csak nem akarsz kijönni a komfortzónádból, hogy lásd, most nem a megszokott Win/Linux flame megy. A problémázó kolléga azt írta, hogy már régóta Linuxot használna, csak ez a vacak nem képes még arra em, hogy terminal nélkül felcsatolhassa a meghajtóját. Én csak erre a konkrét tévedésre reflektáltam, felőlem tudhat a Win akármit is. ;]

Jelenleg ebben a topikban be lett mutatva egy jó kis disztró, ami speciel nekem sokkal hisztisebb, mint a Debian vonal, de ettől még klassz. Viszont jönnek a szokásos Linux szarozások, úgy, hogy lényegében nem is foglalkoznak a cikk eredetei témájával. Vagy csak régi sztereotipiák mentén tévednek.

Az más kérdés, hogy én ki tudtam nyírni ma reggel az összes Arch származékot a Mint GRUB-jával, mert nem az ilyen marhaságokról van szó, hanem arról, hogy kezdőknek akár egy Manjaro is alkalmas lehet a mindennapokban. (nekem kicsit kényes, legalábbis amiket én művelek, azt nem szereti túlzottan, például GRUB áthelyezés Mint-re default) :Y

(#230) Frawly Win esetén a felhasználó az utolsó a képletben, de amíg kisgyerek kortól kötelezően ezt kell megtanulni, addig maradnak is a fiatalik IT félanalfabéták.
    Az említett esetnél, ha nem kitartó valaki, simán visszavitte volna a boltba az SSD-t, szóval még többet szívott volna.

(#232) joecontra

Nem is vettem észre, hogy volt kimoderálás.

Új hozzászólás Aktív témák