Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2 #163 üzenetére
Nálam még semmi gond nem volt a TLP-vel, pedig virtuális és éles gépen is telepítettem már párat. Elhiszem, hogy nálatok igen, de azt nem tudom komolyan venni, aki az első hibaüzenetnél nekiáll hisztizni. Ráadásul úgy tesz, mintha nekem/kenünk tenne szívességet azzal, hogy kipróbálta, és lám, még mindig szar az egész
Van a többiből is 32 bites, csak ugye régebii ISO-k, de frissülnek az "új vonalra".
A sudo tlp stat működik, vagy mit szeretnél?
-
(#157)-ben épp linkeltem a két 32bites verziót.
Ez a TLP különben bootkor valóban elhibázottan működik és nem csak virtuálban detectál tévesen, nálam is ezt csinálta először és nem számol vissza, ott villogna egész nap a kurzor. Azok a szolgáltatások, amik visszaszámolnak, ki is írják a countdown-t. A TLP meg szerintem nem a classic services közé tagozódik.
A különbség az, hogy én nem szoktam feladni, ha valami érdekel és második bootnál már nyoma sem volt a TLP start/stop-nak.
Meg akartam nézni a tlp stat logját, de az általam ismert tlp-s parancsok itt nem jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Amazon Kindle
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest