- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyetértek veled, nálam is csak egyszer jött elő, de ez nem tudta elvenni a kedvem, ha valaki nem ismeri, mire van, talán megijedhet, de egy próbálkozás nem elég, igaz sok disztró esetén én is dobtam már mást hiba miatt, de nem ilyenért, mint a tlp.
A tlp stat működik, rosszul írtam, bocsi, a szolgáltatásokat akartam végignézni, de nem ugrok neki, inkább szisztematikusan kezdem a rendszer vizsgáló programokat, parancsokat megismerni a wikiből.
Ráadásul úgy tesz, mintha nekem/kenünk tenne szívességet azzal, hogy kipróbálta, és lám, még mindig szar az egész
Ugye, hogy van nálam rosszabb!
Van a többiből is 32 bites, csak ugye régebii ISO-k, de frissülnek az "új vonalra".
Gondoltam, de a régebbieket nem akartam a kollégára sózni, ez a kettő viszont a saját oldalukon még aktív volt, végigpörgettem még a legelején, mikből lehet választani.
Miközben kerestem az érintőtábla egerező opcióját, láttam, hogy itt is elég sok az angol gombfelirat, ez KDE-nél jellemző, Mint-nél is így volt, nem zavar, engem legalábbis.
Most kipróbálom a Connect-et, hátha jobb lesz, mint az Airdroid.
(#165) zoltanz
VGA driverekkel csak óvatosan,ami Ubuntu vonalon nem ment, itt sem fog. Főleg a zártakra gondolok. -
DanielK
addikt
Az hagyján, de én már futottam bele win7 és win10 telepítéskor is furcsaságokba...
Azért aki telepít egy op rendszert, annka minimum érteni is kell hozzá, hogy mit csinál.
Egyik ismerősöm sem kezd el op rendszert telepíteni.Laikusnak egy kész rendszer kell. Ha ott már nem kell “szenvedni” akkor szerintem felhasználóbarát egy rendszer. De előjön winen is hogy hívnak hogy mit írt kina rendszer stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest