Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Dave™ #164 üzenetére

Egyetértek veled, nálam is csak egyszer jött elő, de ez nem tudta elvenni a kedvem, ha valaki nem ismeri, mire van, talán megijedhet, de egy próbálkozás nem elég, igaz sok disztró esetén én is dobtam már mást hiba miatt, de nem ilyenért, mint a tlp.

A tlp stat működik, rosszul írtam, bocsi, a szolgáltatásokat akartam végignézni, de nem ugrok neki, inkább szisztematikusan kezdem a rendszer vizsgáló programokat, parancsokat megismerni a wikiből.

Ráadásul úgy tesz, mintha nekem/kenünk tenne szívességet azzal, hogy kipróbálta, és lám, még mindig szar az egész :D

Ugye, hogy van nálam rosszabb! :D

Van a többiből is 32 bites, csak ugye régebii ISO-k, de frissülnek az "új vonalra".

Gondoltam, de a régebbieket nem akartam a kollégára sózni, ez a kettő viszont a saját oldalukon még aktív volt, végigpörgettem még a legelején, mikből lehet választani.

Miközben kerestem az érintőtábla egerező opcióját, láttam, hogy itt is elég sok az angol gombfelirat, ez KDE-nél jellemző, Mint-nél is így volt, nem zavar, engem legalábbis.

Most kipróbálom a Connect-et, hátha jobb lesz, mint az Airdroid.

(#165) zoltanz
    VGA driverekkel csak óvatosan,ami Ubuntu vonalon nem ment, itt sem fog. Főleg a zártakra gondolok.

• DanielK

addikt

válasz Dave™ #164 üzenetére

Az hagyján, de én már futottam bele win7 és win10 telepítéskor is furcsaságokba...
    Azért aki telepít egy op rendszert, annka minimum érteni is kell hozzá, hogy mit csinál.
    Egyik ismerősöm sem kezd el op rendszert telepíteni.

Laikusnak egy kész rendszer kell. Ha ott már nem kell “szenvedni” akkor szerintem felhasználóbarát egy rendszer. De előjön winen is hogy hívnak hogy mit írt kina rendszer stb.. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés