Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Egyetértek. A KDE-s alkalmazások a legprofibbak. A legerőforrás-éhesebbek is sokszor, de cserében nagyon fullosak. Ez a Filelight mocsok nagy királyságnak tűnik, mivel Gtk-n vagyok, egyelőre a baobab-ot tettem fel helyette, az is nagyon hasonló program, csak nem rántja be a fél KDE-t magával függőségnek. Nem ismertem ezeket a mappaelemző progikat, de nagyon hasznosak, ahogy ilyen színes torta-szektordiagramokat használ, és azonnal látni mi foglal sokat. Mindig tanul újat az ember. Izomból fogom ajánlani majd a linuxos topikokban. A Manjaróról meg írom már egy ideje, hogy a Mint ellenében ez lesz a default ajánlott disztró részemről kezdőknek.
Az is tetszik, hogy milyen alaposan összeszedted a cikkben, hogy milyen feladatokra milyen alkalmazásokat ajánlasz.
Termináltól ódzkodóknak meg a asciiquarium és sl csomagok telepítését ajánlom
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 98% akkuval!
- iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest