Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Ahogy írtad a rendszer jogosultság kezelése nagyrészt megvéd a vírusoktól, emellé még oda lehet tenni, hogy van SELinux és iptables, amik azért már elég jó védelmet tudnak nyújtani (oké, nem vírusírtó, de egy jó tűzfal is sokat számít). Átlag felhasználónak ezek, és a rendszer alap felépítése már megfelelő védelmet tudnak nyújtani.
-
Dave™
nagyúr
Én Windowson sem használtam, oka pedig egyszerű: nem telepítettem csak megbízható dolgokat, nem néztem csak normális oldalakat, nem nyitottam meg ismeretlen forrásból származó fájlokat. Utolsó vírusom valamikor
98-ban, 2001-2002 körül, a blaster volt. De akkor még nem voltam ennyire tudatosLinuxon annak az esélye, hogy bekapsz valami vírust, erősen konvergál a nullához, és leginkább elvi szintű. Emiatt számomra teljesen felesleges, ha be is kapnék valami csoda folytán valami ransomware-t, van mentésem. De a fentiek okán úgy érzem nincs rá nagy esélyem
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- LG 29WL500-B 29 colos Ultrawide IPS monitor, megkímélt állapotban
- Nintendo Switch (használt) + tartozékok
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő