Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Ahogy írtad a rendszer jogosultság kezelése nagyrészt megvéd a vírusoktól, emellé még oda lehet tenni, hogy van SELinux és iptables, amik azért már elég jó védelmet tudnak nyújtani (oké, nem vírusírtó, de egy jó tűzfal is sokat számít). Átlag felhasználónak ezek, és a rendszer alap felépítése már megfelelő védelmet tudnak nyújtani.
-
Dave™
nagyúr
Én Windowson sem használtam, oka pedig egyszerű: nem telepítettem csak megbízható dolgokat, nem néztem csak normális oldalakat, nem nyitottam meg ismeretlen forrásból származó fájlokat. Utolsó vírusom valamikor
98-ban, 2001-2002 körül, a blaster volt. De akkor még nem voltam ennyire tudatos
Linuxon annak az esélye, hogy bekapsz valami vírust, erősen konvergál a nullához, és leginkább elvi szintű. Emiatt számomra teljesen felesleges, ha be is kapnék valami csoda folytán valami ransomware-t, van mentésem. De a fentiek okán úgy érzem nincs rá nagy esélyem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Opel topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Linuxon annak az esélye, hogy bekapsz valami vírust, erősen konvergál a nullához, és leginkább elvi szintű. Emiatt számomra teljesen felesleges, ha be is kapnék valami csoda folytán valami ransomware-t, van mentésem. De a fentiek okán úgy érzem nincs rá nagy esélyem