Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
Én is kb. 1 éve álltam át teljesen WIn7-ről Xfce-s Linux Mint-re. Az akkor megjelent 16.04 10 percen belül 2x csontra kifagyasztotta a gépet közvetlenül a telepítés után így jegelve lett. Ez is ubuntu lts alapú, csomagok ugyanúgy felmennek rá.
Bár csak s775-ös gépem van, de a 2. legcombosabb procival (QX9650) bőven van benne kakaó, ezért az xfce talán nem indokolt, de egyszerűsége, gyorsasága megfogott. Nekem a használhatóság a fontos, pl. a jobb gombos teljes menü nagyon alap.
A fenti programokon túl, jól jöhet még egy equalizer (a mintben alapból nincs), én clipit-et használok vágólapkezelőnek, kódszerkesztőnek meg könnyűsúlyban: visual studio code (kicsit megmosolyogtató hogy egy microsoft progi most az egyik legjobb editor linuxon), nehézsúlyban meg vmelyik Jetbrains IDE. Szinte akármilyen fejlesztői feladatra jobb a linux, webesekre meg főleg.
Játékra is teljesen jó, a steam remekül megy, a kb. 300 játékomból 100 körüli menne linux alatt is, a maradéknál meg a másik partición maradt w7-re kell átváltani, amin csak steam + a biztonsági cuccok maradtak. CS:GO jól megy, de pl. a ETS2-ben nincs támogatás a force feedbackre (kormánynál) ami azért zavaró.
Nekem se hiányzik semennyire a windows, már-már kellemetlenül érzem magam windows alatt, pedig a 3.1 óta használtam. A 8-8.1-10 pedig sose járt a gépen (remélhetőleg nem is fog) :]
Go linux
Új hozzászólás Aktív témák
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest