Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElZoz
csendes tag
Jó a Linux, ha kapásból működik. Aztán ha nem, akkor jön a szívás, a hetekig tartó fórumozás, mert nincs wifi, vagy hang. Én jártam így MSI és Dell notebookokkal. Persze többségében rögtön működött minden, szép, gyors.
Senkit sem beszélnék le róla, mert valóban jó. És ingyenes. Ez nagyon nyomós érv mellette. De annyival nem jobb a Win-nél, mint amennyire misztifikálják. Ez is lefagy néha, és mit ér a biztonság, ha azt sem tudja az ember, hogy kell egy programot telepíteni és elindítani, vagy konfigurálni a tűzfalat. Sok programot még mindig parancssorral kell kezelni. Ízlés kérdése, nekem ez nem jön be.
A hazai fórumot meg hagyjuk. Egyáltalán nincsenek jó tapasztalataim. Sok a lekezelő, arrogáns kocka, akik kapásból hülyéznek és kioktatnak, pedig csak 3 parancssort ismételgetnek minden hozzászólásukban. Külföldi fórumokat inkább ajánlanám.Átlag user, aki nem akar programokat írni vagy hackelni, maradjon a Windowsnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- OTP Bank topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 12/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- DJI Osmo Pocket 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő