Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
DonMaster #3630 üzenetére
Nem a VoLTE-ról írtam, hanem arról, amikor fix 4G-re van állítva a telefon, de mivel gyenge a jel, ezért konkrétan teljesen lemászik róla és 0 térerő van (elérhetetlen vagyok). Ilyenkor egyszer csak érkezett egy sms a nem fogadott hívásról. Előző telefonjaim írták is a jel nélküli időt, bizony nem kevés szokott lenni. Ezért fix 2G-re voltak aztán állítva, az stabil volt. Ha mobilnetet akartam használni (nem itthon), akkor vissza kellett állítanom. Ezért lenne lényeges a vételi képessége.
Ha 2G/3G/4G-re állítottam, nagyon merültek.Más: ma voltam MM-ban, megtapogattam, próbálgattam a telefont, nagyon tetszett, bár ott horror ára van, 300k
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 14 Pro 256GB space black asztrofekete független Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 14 Plus 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4106/
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest