Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

válasz psg5 #5688 üzenetére

A szerződéses viszony valóban az eladóval van.
    Jómagam a Partnero-s eladót telefonon értesítettem, hogy a készüléket az LG Központi Márkaszervizébe vittem, javításra. Elmondása szerint ő maga is így járt volna el.

(#5690) .:Ádám:.
    Ha kaptál készpénzfizetési számlát, de azon nincs feltüntetve a készülék IMEI vagy gyári száma, akkor a készüléked nem beazonosítható a számla alapján. Az LG weboldalán történő regisztráció nem biztos, hogy bármit is ér. Sajnos, az ott leírtaktól eltérően, a szervizben a gyakorlatban bekérik az eredeti készpénzfizetési számlát is.
    Ez esetben jogilag a Partnero-s eladóhoz fordulhatsz. Nagyon valószínű, hogy nálad is úgy járna el, amit nekem mondott (lásd előző bekezdésben.)
    Vagy bepróbálkozhatsz közvetlenül az LG Központi Márkaszervizénél, hátha szerencséd van, és pozitíavan eltérnek az LG Ügyfélszolgálat álláspontjától. (Miszerint az EU-s vásárlású LG V10 H960A készülékeket, ha van hozzá olyan EU-ban kiállított számla, amely tartalmazza a készülék IMEI vagy gyári számát, ők szervizelik.)

(#5691) koxx
    Anélkül tényleg az.

Én kifejezetten kértem a Partnero-s eladótól, hogy írjon egy IMEI számot tartalmazó készpénzfizetési számlát, ezért kaptam. Alap esetben - ha ezt a vevő nem kéri - a kereskedőnek elegendő egy nyugtát adnia (ezt hívják tévesen a régi időkből blokknak). Azzal viszont lehetetlen hitelt érdemlően bizonyítani azt, hogy a konkrét készülék vásárlása ott és akkor történt.

• .:Ádám:.

tag

válasz psg5 #5688 üzenetére

Akkor mit csináljak a Partneros, de eu-s telóval?Regisztráltam is az LG hivatalos honlapján és imei-vel el is fogadta. Most írjak emailt a partneronak hogy beégés miatt kijelzőt kéne cserélni? Amikor vettem akkor meg nem akarta volna ráírni az imeit a számlára, azt mondta LG nem fogja javítani, én azzal érveltem, hogy egy próbát megér. De ha MMben vettem volna akkor sem szólnék az MMnek hanem vinném az LG szervízbe.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés