- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
A szerződéses viszony valóban az eladóval van.
Jómagam a Partnero-s eladót telefonon értesítettem, hogy a készüléket az LG Központi Márkaszervizébe vittem, javításra. Elmondása szerint ő maga is így járt volna el.(#5690) .:Ádám:.
Ha kaptál készpénzfizetési számlát, de azon nincs feltüntetve a készülék IMEI vagy gyári száma, akkor a készüléked nem beazonosítható a számla alapján. Az LG weboldalán történő regisztráció nem biztos, hogy bármit is ér. Sajnos, az ott leírtaktól eltérően, a szervizben a gyakorlatban bekérik az eredeti készpénzfizetési számlát is.
Ez esetben jogilag a Partnero-s eladóhoz fordulhatsz. Nagyon valószínű, hogy nálad is úgy járna el, amit nekem mondott (lásd előző bekezdésben.)
Vagy bepróbálkozhatsz közvetlenül az LG Központi Márkaszervizénél, hátha szerencséd van, és pozitíavan eltérnek az LG Ügyfélszolgálat álláspontjától. (Miszerint az EU-s vásárlású LG V10 H960A készülékeket, ha van hozzá olyan EU-ban kiállított számla, amely tartalmazza a készülék IMEI vagy gyári számát, ők szervizelik.)(#5691) koxx
Anélkül tényleg az.Én kifejezetten kértem a Partnero-s eladótól, hogy írjon egy IMEI számot tartalmazó készpénzfizetési számlát, ezért kaptam. Alap esetben - ha ezt a vevő nem kéri - a kereskedőnek elegendő egy nyugtát adnia (ezt hívják tévesen a régi időkből blokknak). Azzal viszont lehetetlen hitelt érdemlően bizonyítani azt, hogy a konkrét készülék vásárlása ott és akkor történt.
-
.:Ádám:.
tag
Akkor mit csináljak a Partneros, de eu-s telóval?Regisztráltam is az LG hivatalos honlapján és imei-vel el is fogadta. Most írjak emailt a partneronak hogy beégés miatt kijelzőt kéne cserélni? Amikor vettem akkor meg nem akarta volna ráírni az imeit a számlára, azt mondta LG nem fogja javítani, én azzal érveltem, hogy egy próbát megér. De ha MMben vettem volna akkor sem szólnék az MMnek hanem vinném az LG szervízbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest