Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
saddybaddy
tag
Vannak tények,megpedig az tény,hogy a V10 most ár-érték arányban verhetetlen. Nem tagadom kicsit én is a telefon fanatikusa lettem pedig előtte is volt már pár jó telefonom (2011-2013 WP fanatizmusban szenvedtem : LG Optimus 7,Samsung Omnia 7,Dell Venue Pro,Lumia 800,Lumia 920 ,Lumia 925, egy kis kitérő egy iPhone 5s-el utánna johetett az Android egy LG G2 személyében,LG G3,és most LG V10). Magabiztosan kihelenthetem,hogy az összes közül a V10-az ami eddig a legjobb volt,kb mindenben.
-
Alapvetően meg lehet érteni a topicgazda érzéseit az összefoglalóval és annak használatával kapcsolatosan. Nézetem szerint igenis elvárható, hogy az, aki a témában kérdezni akar, előzetesen elolvassa.
A mobilról netezéses érvedet pedig nem egészen értem. Mennyivel könnyebb mobilról végigpötyögni egy kérdést, mint olvasni? Ez lehet egyéni, de én úgy tapasztaltam, hogy mobilon inkább olvasok két oldalt, mint hogy írnom kelljen két sort.
Ami viszont szerintem is csiszolást érdemelne, az a stílus. Topicgazdánk vehemenciája némileg fensőbbségesnek, arrogánsnak hathat az ide látogatók számára, mint ahogy sokan nem osztoznak a telefon iránti feltétlen elkötelezettségében sem. Ez egy fórumon, ahol gyakorlatilag nincsenek nonverbális kifejezési eszközök, kétségkívül feszültséghez, félreértelmezésekhez vezethet. Én hatékonyabbnak éreznék egy némileg megértőbb hozzáállást részéről, ám én is felhívnám mindenki figyelmét, hogy az itt előforduló kérdések 80%-át nem kellett volna föltenni, ha az illető venné a fáradságot az olvasásra írás helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen videókártyát?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Automata kávégépek
- Subaru topik
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest