- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
az s6 edge plusnál van az előny, mert sokkal erősebb, az exynos köröket ver erre a közép-felsős 808-ra, a kijelzője jóval jobb hiszen sokkal jobbak a feketéi és jóval jobban átható erős napsütésben (bár én ips párti vagyok, de kisebbségben vagyok ezzel és egyébként is az árról volt szó és a samoled "többet ér" a piacon), üzemidőben szintén sokkal erősebb, jobb a support (hivatalos és nem hivatalos is) és azt most nem tudom, hogy pl a v10-ben van-e UFS 2.0 és LPDDR4 (utóbbi gondolom igen), de ha nincs, az is megtolja nem kicsit a samu szekerét.
iphone-hoz meg hülyeség hasonlítani, azon ios fut, már szoftveres sajátosságokkal és már hardveres körítéssel és követelményekkel, akinek azon rendszer előnyei elengedhetetlenek, azoknak nem opció sem a v10 sem semmi más, akinek pedig a korlátok elfogadhatatlanok, annak jobb vétel egy középkategóriás androidos készülék is. de majd a számok döntenek, megnézzük a következő negyedévekben mit tud az lg és a v10, addig csak fölösleges vita menne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- E-roller topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- C# programozás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Eladó egy XMG P406 laptop
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest