Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dusee
őstag
válasz Levi941127 #26450 üzenetére
hello!
nem tapasztalt valaki V20S baseband-del lassú 3G kapcsolatot?
Zamárdin nyaraltunk 1 hétig, ott például botrányos volt a mobilnet sebessége, pedig fullon volt a térerő 3G-n.
100kbps (nem kb/s!) le és feltöltési sebességgel tudtam "szörfölni" a neten.
most, hogy visszajöttünk, mértem speedtest-tel, ahol eddig ~5mbps-t mért, ott most 2,5-3mbps-t kapok eredményül
tudom, ez sok minden függvénye, de azért mégis csak... -
-
Dusee
őstag
válasz Levi941127 #26452 üzenetére
bocsi, nem konkrétan neked akartam címezni
WIUI-m van, Etana kernellel (július 24) csak V20S baseband-del, így arra a kérdésedre nem tudok válaszolni. -
Tesztelo.hu
senior tag
Csináltam egy tesztet, és kipróbáltam a GetRIL által felkínált összes RIL-t. Vagy működött a Bluetooth és nem volt mobilhálózat (vagy talált ugyan hálózatot, de nem csörgött ki a teló, pedig a másik fél azt hallotta), vagy működött a mobilhálózat, de nem volt Bluetooth.
Ez számomra érthetetlen... -
Levi941127
senior tag
Ja, hát semmi baj, egyébként gondoltam hogy nem nekem szántad, de ha már így hozta a sors akkor próbálok segíteni
Szerintem a WIUI-val lesz a gond, tavasz óta használtam én is ezt a variánst, de idővel kezdett megbolondulni, ami az elején nem zavart, de a későbbiekben egyre provokatívabbá váltak ezek a hibák. Példának okáért, volt hogy recsegett egy nagyot a hangszóró és innentől kezdve semmi hangot nem adott ki a telefon mindaddig, amíg újra nem indítottam. Noha meg hívtak akkor ez kicsit hajtépő tudott lenni
Szóval ajánlom inkább a gyári romot egy jó kernellel és egy tweak pack-el Igaz a ramhack-et hiányolom kissé... -
Dusee
őstag
válasz Levi941127 #26456 üzenetére
a gyáritól irtózok már, eddig CM9-et használtam, csak vissza kellett rakni a nyaralás miatt egy GB romot, és eddig mind közül ez a kombó jött be a legjobban, de egyre többször csinálja az általad is említett hibákat, elég kellemetlen tud lenni.
illetve az akku idő is érdekes, van, hogy szinte nem is kell töltenem a telót (pedig egész nap fényképezés, videózás megy), de volt, hogy 3 óra alatt 100%-ról leszívta 2%-ra az akksit
most már hivatalos ICS-ig ez marad, már bele fáradtam a romolásba (aztán meg egy új iPhone ).
köszi azért a segítséget(#26457) deminos: és a gyári is 30fps-sel vesz fel 1080p-t?
mert ha jól emlékszek, régebben mikor WIUI-ztam, a gyári (LG-s, nem a MIUI) kamera app is 30 fps-sel vett fel, ezért is csodálkoztam, hogy most miért nem[ Szerkesztve ]
-
Levi941127
senior tag
Szívesen, de még meg kell jegyezzem, hogy azok az intenzív merülések történhetnek a környezet befolyásolása miatt is, vagyis én azt vettem észre hogy melegben jobban merül, mert a teló is melegszik kint nyáron...hűvösben jobban bírja, bár lehet ez csak nálam van így
Ja és nincs szó amivel leírhatnám azt az izgatottságot amivel várom a gyári ICS-t kész megváltás lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
válasz Levi941127 #26459 üzenetére
nem volt valami meleg tegnap este Siófokon, legalább is pulcsi kellett már
de amúgy a teló tűz forró volt, szóval valami tuti beragadt a háttérbe ami nem hagyta aludni a telót, csak tudnám mi a halál volt az...szerk: csak el ne kiabáljuk... de nekem is erősen fingers crossed van pár hónapja
szerk2: gondolkoztam már rajta, de szoktam játszani is, meg fullhd videóhoz azért nem árt az 1ghz.
meg az etana úgy is kikapcsolja az egyik magot bizonyos kihasználatlanságnál (ha jól tudom).[ Szerkesztve ]
-
Levi941127
senior tag
Hát olykor nem árt egy restart. Amúgymeg ha nem használod játékra, akkor húzd le a proci órajelét 800mhz-re, nekem így is elég gyors volt, ráadásul jótékony hatással van az akksiidőre is
szerk.: Az etana kétlem hogy kikapcsolná az egyik magot, max saját kezűleg lehet, de tudtommal másik kernelnél, a gueste 1.8-nál van ilyen opció.
ICS biztos hogy lesz egyébként, nem merné megtenni az Lg ezek után, ha mégis, akkor merőkben nagy regresszió kíséri útját[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
sziasztok!
azt tapasztalom mar sokadjara, hogy a telefon 2 nap utan annyira belassul es minden lefagy, megakad a kep, szoval hasznalhatatlan. barmit szeretnek rajta vegrehajtani lefagy 2szor, peldaul nevjegyeket vagy sms-eket fel percig tart neki behozni.
a kerdesem: ez normalis? mas telefonoknal, pl. testveremnek htc meg sony ericssonok egy honappal a bekapcsolas utan nem latszik meg semmi, ezen meg 2 nap utan mintha meg akarna magat adni. ujrainditani meg vagy 5 perc, masutt et kb a harmada.
ez is normalis?
gyari v20s rom.
udvAndroidos Outlookból küldve
-
Dusee
őstag
válasz Levi941127 #26461 üzenetére
nem úgy értettem, hogy nem lesz, hanem hogy milyen lesz az a megváltásnak vélt rom
pedig az etana tweak app-ban olvastam erre utaló beállítási lehetőségeket, de mindegy is igazából, a lényeg, hogy működjön. -
banuszzs79
tag
Hát nem sikerült megoldani xp-n sem a problemát ismeretlen hardverként jelzi a telefont sajnos és nem talál hozzá drivert sem szóval kuka ez a projekt...nem tudom mi lehet enenk az oka még egy lehetőség van hogy szar az usb kábel de hát miért lenne szar szinte tök új na mindegy viszem vissza az eladónak majd csinálja meg ha tudja
-
MrChris
nagyúr
ismer valaki olyan progit, amivel ütemezni lehet a restartot, hogy pl. minden nap hajnal 2kor magától újrainduljon?
-
Bolond^^
tag
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1747224
ICS ROM-ra Google Now..Szerk.: Bocsi de fogalmam sincs hogy kell linkként berakni..
[ Szerkesztve ]
-
peter_27
aktív tag
válasz banuszzs79 #26464 üzenetére
És az xp-re is feltelepítetted az összes drivert, majd újraindítottad a gépet, és ezek után sem ismerte fel?
Galaxy S10
-
wolruf
őstag
válasz akela91 #26468 üzenetére
Valamikor úgy emlékszem volt olyan progi, ami sima restartnál nem kért pin kódot. Persze lehet, hogy már rosszul emlékszem. Időzített restartot viszont én nem találtam, pedig nekem is jó lenne, így örökre hibátlan, nem lassulós maradna a telcsi
Talán főnököm régi SE p900 vagy hasonlója csinált olyat, hogy kiírta: a telefon megbízható működésének érdekében újraindul És úgy is tett(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
annonmi
tag
válasz thenameless #26400 üzenetére
hmm ezt én se tudtam, de örülök neki kicsit bánom emiatt a romcserét
Diablo 3 - NMI#2665
-
veterán
válasz wolruf #26469 üzenetére
Nem tudom, én most kiváncsiságból kipróbáltam a V20Q rebuildet V20S után, és nem vettem észre semmit.
Akksi ugyanúgy 2 nap, sebesség ugyanaz. Persze mindkettőt kigyomláltam, és felraktam a saját kis szarjaim, 1 mag 800-1400 között, mikor mihez van kedvem
És most 100 óra felett vagyok, restartot még nem kapott, és nem is lassult semmit, jelenleg úgy, hogy 2 napja nem ürítettem a ramot 140mb szabad van...Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
wolruf
őstag
válasz RECSKA #26471 üzenetére
Hát ez az Agyonmókoltad, hogy használható legyen. Remek 100 óra körül szokott nekem elhasalni a v20r. Én csak az F-secure és a Car home-ot fagyasztom, mert társasági lény vagyok (vagy nem ) és fészbúk köll (a maga 40-50 mega használatával ). Egyébként így esténként 70% körüli akksival szoktam töltőre tenni. Nekem nem merül nagyon (2G és wifi csak akkor, ha a telefon ébren van). Alapvetően én ezzel meg vagyok elégedve teljesen a gyári rommal, csak ne lassulna be a mágikus 100 óra környékén (akkor ram gyomlálás után is laggol).
Szerk: most 74 óra uptime, 106 mega szabad memória és nem lassú.
[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Kloss
őstag
válasz akela91 #26468 üzenetére
WM5-6-ra volt egy Autoflight nevű progi, én azt használtam anno. Újraindította a készüléket amikor akartad, vagy csak a repülőgép üzemmódot kapcsolta be este, reggel meg ki. A pint meg kellett adni a beállításoknál és beírta.
Nagyon jó kis progi volt, de androidon nem fut -
veterán
válasz wolruf #26472 üzenetére
Facebook-Viber-Skype-böngésző, meg még egy valag faszság van benne.
Én nem vettem észre, hogy lassulna. V20S sem, meg ez most a V20Q sem.
Gyári V20Q nekem 1 perc után laggolt2G nekem megy állandóan, wifit lelövi, ha lenyomom a kijelzőt...
3G-vel merül, 1 napot sem bír, de én nyomkodom állandóan, szinte végig ébren van a telefonjelenleg a telefon kb kimondhatatlanul jobb egy gyári rendszernél.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Kurzuh
aktív tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. USB-vel rácsatlakoztatom a telefonom gépre, a gép észleli, de nem tudok vele mit csinálni USB-tár használatában sem. LG honlapjáról letöltöttem USB drivert is feltettem. Azzal jó, de ha újra indítom gépet már nem jó és nem értem, hogy miért. Most is itt vacakolok vele, de sehogy se akar jó lenni és már nagyon zavaró. Valami ötlet? LG PC Suite IV-t próbáltam, de az se érzékeli.
-
Vizinyenyec
aktív tag
A nova hd-ben levő lg ui 3.0 -ban használható a hangra fényképezés, illetve a több kép egyszerre, és kiválasztom a legjobbat rész?
-
SamS13
csendes tag
Az mitől lehet hogy az olyan programok, amik eddig jók voltak most azt írják ki h nem kompatibilis a telefonnal. Pl viber vagy időkép. Mivel lehetne ezeket orvosolni, és mi az a teamasek pack vagy micsoda mert arra még mindig nem jöttem rá.
-
Bolond^^
tag
Holnap megyek a Duna mellé 2 napra és szeretném ha az úton hallgathatnám a zenéimet. De ez nem lehetséges emiatt a szutykos telefon miatt. NOVA HD rom alatt harsch és HP2x Extreme kernellel nem olvassa az SD-t.. milyen ICS kernelek vannak még?
[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
válasz Bolond^^ #26484 üzenetére
Sokan a v20q-t istenítik, én v20r-t használok immár pár hete (tán' 1 hónapja). A v20s nekem katasztrofálisan lassú volt, a mostani bevált mindenféle tweak nélkül (csak a vírusölő és a car home ment fagyiba).
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Ra's al Ghul
senior tag
Meg tudjátok mondani, hogy a telefonra mikor fog hivatalosan megérkezni a Ice Cream Sandwich?
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
everest140
tag
válasz Ra's al Ghul #26490 üzenetére
Ezt még nem lehet tudni.
-
Psychonaut
veterán
válasz Ra's al Ghul #26490 üzenetére
Nem.
-
-
-
wolruf
őstag
Ez lehet... na annyit most nem ér, akkor inkább még megvárom az ICS-t, ha ott is memória szivárgás van, akkor pedig menthetetlenül lecserélem Erre programot nem fogok venni, vettem már jópár másikat.
-
wolruf
őstag
-
wolruf
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest