Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz Kurzuh #28307 üzenetére
Zanzásítva: Lesz ICS majd pár készülékre. VAgy nem. De az is lehet, hogy mégis. Majd szólunk. Hogy mikor? Hát majd szólunk, ha majd szólunk. Vagy nem...
Valami ilyesmiSzerk., hogy valamennyire on legyek. Elvileg szeptember végére lesz az ott leírt telefonokra a frissítés.
[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
veterán
-
babhun
aktív tag
-
persil
nagyúr
válasz Kurzuh #29244 üzenetére
Olyan anyagi helyzetbe kerültem, hogy már nem engedhettem meg magamnak egy 180 ezres telefont, szóval eladtam, a pénzből kiegyenlítettem, amit ki kellett és vettem (szó szerint) fillérekért egy omnia 7-et, amit nem rég eladtam és szintén nagyon olcsón jutottam hozzá(konkrétan 1-1ben az omnia 7-ért kapott pénz) a 2x-hez.(8 hó garival, patika állapotban)
Egyébként első droidos telóm Van, ami hiányzik, de van, ami meg ott nem volt, más világ a kettő, de egyiket sem hívnám rosszabbnak, sőt odáig jutottam, hogy már a fröcsögést sem olvasom el az iOSvsDroid topikokban
Simtu
Ébredést nem tudom, a legkisebb telefon által keltett neszre is kelek, mert tudom, hogy kell Régen sokáig egy olyan Arkona szám volt az ébresztőm, aminek az első 30 másodperce egy kb hallhatatlan búgás, mégis mindig felkeltem rá, ahogy elindult
Viszont a csörgés tényleg lehetne hangosabb. Barátnőm y200-a mellett olyan, mintha az enyémen nem működne a hangszóró[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
ßrainiac
addikt
válasz Kurzuh #29255 üzenetére
A megvaratasert minimum kene hogy szoljanak a kiadas pontos idejerol.. csak azert nem szolnak mert ahogy eddig is, sz@rnak rank..
a masik lehetoseg persze, hogy fogalmuk sincs, mi az az ICS.
Dusee:
Egy telefonbetyar beszelgetesbol van, ami szokas szerint "nagyon tanulsagos"
Majd belinkelem, ha megtalalom.
EDIT: termeszetesen nem anzadnak ejtik azt mi irjuk ugy, ami kulon vicces mert az anzad "Australia and New Zealand Armoured Division"-t jelent es akkor hasznaljuk haveri korben amikor vki "ownolja" a masikat, pl. "ANZAD VAGYOK" AHAHA ^^
[ Szerkesztve ]
-
deminos
aktív tag
válasz Kurzuh #29706 üzenetére
A hardware-s gyorsítás hiánya miatt az "alap" camera-val nem, de másik progival lehet vele felvenni, de valami nagyon kicsi felbontásban. A Videocam Illuson nevű programmal kipróbáltam, de élvezhető 25 fps-el csak 320*240-ben volt képes felvenni. E felbontás felett már képregény volt az egész, még húzott procival is.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
Balázs1986
addikt
válasz Kurzuh #30420 üzenetére
Kint van a 3.8 is CWM van ICS alá? Ha igen, akkor szerintem elég azzal rápakolni. Ha nem, akkor SmartFlash (vagy ha nem megy akkor nvflash)->gyári ROM, majd arra a Hybrid cwm-mel.
-
god992
aktív tag
válasz Kurzuh #30473 üzenetére
igen azt csinált :S meg amikor a wifit kikapcsolod és vissza újraindul a telefon, meg reggel 20%on volt az akksim. egyik pillanatról a másikba elsötétedik a kezemben, el nem tudtam képzelni mi baja van, szereztem egy töltőt rádugtam és sikerült életre keltenem vele, mindennapos használatra nemtudom elképzelni még ezeket a leak-eket, ment is vissza a v20q, de már érzem hogy nem kell sokat várni
-
Dawee
tag
válasz Kurzuh #31072 üzenetére
Bemész a beállításokba, ott alkalmazások kezelése, megkeresed a névjegyek vagy címtár nemtudom hogy hívják rámész és ott adatok törlése. Utána olyan lesz mint amikor először kapcsoltad be a telefont, aztán gmail-ről behívod a sajátodat.
A WORD elszáll, az írás megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest