Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
válasz Levi941127 #26801 üzenetére
Persze, nem gond.
Most mikor tele van hellyel a telefon, elsőként tölteném le a facebookot mire kiírja hogy hiba, nincs elég hely a telefonon
Aztán még ötödjére csak leengedte tölteniAndroidos Outlookból küldve
-
Fail3D!
addikt
van valakinek 5lete ha egy kdz file 3 reszbol all hogy tudom osszefuzni oket 1db-ra?
-
veterán
válasz korpicschess #26805 üzenetére
60-65ért már vannak S2-ők...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
persil
nagyúr
Valaki tudna megoldást arra, hogy tudjam usb-n háttértárként használni a telefont?
64bites win7-ről van szó. Az alaplaphoz is, az usb portokhoz is és a telefonhoz is minden létező driver fel van telepítve a lehető leghivatalosabb forrásból.
Annyira képes, hogy bedugom, közli, hogy drivert installál, majd szól, hogy nem sikerült.
Ilyenkor a eszközkezelőben megjelenik egy ismeretlen, sárga felkiáltójellel ellátott "usb composite device".
Ha ezt uninstallálom, majd nyomok egy frissítések keresését, akkor ugyan ez. Sehogy nem megy.Tegnap is ugyanez volt, de érdekes módon, már párszor működött, de teljesen randomra, magától. Rámásoltam, amit akartam, lecsatlakoztattam, azóta pedig nem jó megint...
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
5ent1nel
aktív tag
válasz persil #26808 üzenetére
Nekem minden működött rendesen és azóta is hiba nélkül használom. (azért olyan előfordul, h rámásolom, lecsatlakoztatom, de nincs fenn az adott dolog... wifi file-explorerrel, meg semmi ilyen.)
Nem akarok hülyeséget mondani, de az elején én is szívtam pár dologgal, és mintha nem lett volna mindegy, h melyik USB portba van csatlakoztatva a teló...[ Szerkesztve ]
-
zsiroskenyér
csendes tag
Sziasztok!valaki elküldené a 2x tmobilos 3g net beállitasait?
Ja még annyit cm7 van rajta de egyszeruen nem akarja el menteni az uj hozza férési pontot hiaba toltom ki rendesen mentes után mintha semmi nem történt volna! Szoval valaiki legyen oly kedves h a tmobil net beallitasokat elkuldene pontosan es h el us tudjam menteni a teloba koszi -
persil
nagyúr
válasz 5ent1nel #26809 üzenetére
Megpróbálom, ha lesz hozzá idegzetem, de most felidegesített ,nem érdekel az egész
Azt egyébként, hogy lehet megoldani, hogy a gépen felmegyek a play store-ra, bejelentkezek és úgy töltse le az alkalmazásokat, meg telepítse őket, hogy ne a telefonon pörögjön az adatforgalom, hanem a rendes internetemet használja?
-
Algotis
addikt
Kicsit off, de szerintem erre mindannyian vártunk hogy mi lesz a vége
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
dergander
addikt
Hihtetlen augusztus végére van az ICS megadva de még mostsincs kiszivárgott ROM kezdek ideges lenni
-
Dusee
őstag
válasz persil #26811 üzenetére
usb probléma: törölj le minden 2X-szel kapcsolatos drivert, és tedd fel csak az LGUnitedMobileDrvier-t, így működnie kell (ha csak a telefonon nem szart be valami), nekem is így van win7 x64-en.
store probléma: egyszerű a megoldás, wifi-nek hívják komolyra fordítva nem hinném, valamilyen módon csatlakoztatnod kell a telefont a gépedhez, és kézzel rátenni az apk-t.
volt egy program, amivel letudtad tölteni store-ból a .apk-t gépre, de ha megdöglök se fog most eszembe jutni a neve
azt meg ugye nem kell mondani, hogy store-on kívül még sok helyről be lehet szerezni az apk-kat[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
A unitedmobile drivert megpróbálom, köszi
Nem tudok wifivel csatlakozni a géphez, mivel a digi csak egy kábelt húzott be a lakásba.
Nem lehet valahogy usb kábellel csatlakozva használni a gép netét? Amikor csatlakozik(ha épp működik) akkor nincs opció, hogy mit akarok, csak és kizárólag a mass storage jön be. Beállításokban sem találom sehol. (CM7 van fent)
"azt meg ugye nem kell mondani, hogy store-on kívül még sok helyről be lehet szerezni az apk-kat "
Nekem tökéletesen megfelel a store, szívesen fizetek is az appokért(volt iPhone-om, ott sem jailbreak-eltem) szóval nem ez a problémám, hanem az, hogy a félgigás játékokat nem szeretném mobilnettel letölteni... Wifivel nem tudok csatlakozni, az usb-t bedugva meg nem jön fel az ablak, hogy kiválasszam mit akarok, hanem alapból mass storage-nek használja.
Ez a bajomSzrk.: a linkedre kattintva "access denied" üznet fogad...
[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
válasz persil #26815 üzenetére
kell venni egy wifi routert, manapság már fillérekért kapni.
szerintem alapból nincs is olyan funkció a droidokban, hogy a gép netét használd usb-n keresztül, eddig csak fordítva találkoztam ezzel (a telefon netét gépen).
szerk: 10 mp google után meg is van a megoldás: ReverseTether.szerk2: hupsz, most engem is az az üzenet fogad itt kattints a "WINDOWS USB Illesztőprogram"-ra, úgy jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Annyit nem is akartam, de nekem éveken keresztül upc chello netem volt és ők alapból minden kérdés nélkül routerestől húzták be a netet és minden további nélkül tudtam bármilyen wifis eszközzel csatlakozni a saját netemre otthon.
Dusee
A reversetether jónak hangzik, kipróbálom, köszi
Grat az őstagsához[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
Őstag lettem
(#26821) Levi941127: minek nekem kék emberke?! kérek majd, csak még ki kell találni mit.
(#26819) persil: köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
suppe
tag
válasz persil #26819 üzenetére
Szolgáltatója válogatja... nekem is volt upc és digi is. Viszont el tudom képzelni, hogy a upc-s előfizetésed iptv-s volt, ezért járt a router is hozzá. Mindenesetre egy wifis router mindenképpen hasznos cucc (ha most nincs).
"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"
-
suppe
tag
Stock romnál hol lehet átírni az eszköz nevét, hogy ne LG-P990 jelenjen meg?
"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"
-
persil
nagyúr
-
persil
nagyúr
Van rendes mobilnetem, nem vagyok rászorulva a spórolásra, csak a 400-500 megás cuccokat valóban ostobaság lenne telefonon letölteni, ha megtehetem a gép segítségével is
Metrón meg nem töltök le félgigás appokat (a 10-20-50 megásat meg így is, úgy is letöltöm mobilnettel, bárhol is legyek)
-
persil
nagyúr
Nincs valami olyan megoldás, mint iPhone esetében? Ott a iTunes-t elindítva, a telefonra sincs szükség, böngészhetem a boltot és le is tölthetem az adott alkalmazást, aztán legközelebb, amikor a telefon csatlakoztatva van, akkor másolja fel. Itt nincs ilyen?
-
persil
nagyúr
válasz ntomka #26828 üzenetére
De, ha készülék nélkül felmegyek a store-ra, akkor a telepítésre kattintva nem törtnéik semmi, csak kiírja, hogy "hamarosan telepítve lesz", de nem tölt le semmit.
Én azt szeretném, hogy a számítőgépen le tudjam tölteni a megvásárolt(vagy épp ingyenes) appokat, aztán később, amikor bedugom usb-re a telót, akkor felmásolja nekem.
Remélem le tudtam értelmesen írni
-
persil
nagyúr
válasz ntomka #26831 üzenetére
Itt van mellettem a készülék, nincs usb-re dugva és kiírta magától, hogy "additional files for..."
Most csak így magától leszedné a mit tudom én hányszáz megát, ha nem lépek közbe?:S
"A telód tölti le, ha felmész vele a netre. "
Ezt akarom elkerülni, hogy ne mobilnettel szedjen le több száz megát.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz ntomka #26833 üzenetére
"A mobilnet is net, le fogja szedni azzal is"
Ezt én értettem eddig is, csak nem szeretnék 500 megabájtokat letölteni és ezzel csökkenteni az előfizumban levő adatforgalmamat, ha esetleg van rá más mód.
Én azt szeretném, hogy ülök a számítógép előtt, megveszem, amit akarok, letöltöm és majd később, amikor usb-re dugom a telót, akkor már csak rámásolja nekem. Ilyen nincsen androidon?
"hacsak a play-ben (a telós playben) be nem állítod, hogy csak wifi-n szedje le a dolgokat."
Ez is jó lenne, de sajnos nem tudok wifin csatlakozni a nethez, ezért kerestem volna valami más megoldást, de ha androidon ezt nem lehet megtenni, akkor mindegy végül is.Köszönöm mindenkinek a segítséget
-
Balázs1986
addikt
válasz persil #26834 üzenetére
Esetleges megoldás lehet, hogy ha a számítógépeden (pl. laptop) van wifi, akkor a szgép kábeles netét wifin lehet továbbosztani. Bár, erre valószínűleg kell valami program majd, mert ha jól tudom akkor a Windows csak ad-hoc wifit tud szórni, azt meg nem szereti az Android.
szerk.: találtam egy ilyet, ez érdekesnek tűnik. Azt természetesen nem mondja, hogy ad-hoc lesz, vagy nem...de első ránézésre nem annak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz Tesztelo.hu #26836 üzenetére
Szerintem valamilyen alkalmazás. Ha netre volt engedve a telefon, lehet hogy ott is piszkált valamit a háttérben. Meg látom, van tűzfal is, az is folyamatosan fut.
-
persil
nagyúr
Nem gyári rom, ez cyanogen mod 7.
Egyébként félig megoldódott, jobban mondva az van, hogy egymás vérét szívjuk félóráig, aztán egyszer csak jól működik. Elég ótvar, de legalább fel tudtam másolni, amit szeretnék
-
ntomka
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #26836 üzenetére
Egyértelműen beragadt valami alkalmazás. Látszik, hogy a merülés kezdetétől valami elég sokat ébren tartotta a telót.
ツ Headphones on - World off
-
tami92
aktív tag
sziasztok.. olyan problémám lenne h a teló nem engedi telepíteni a titanium backup-ot mondván nincs elég tárhely. van rajta majd 600 MB szabad mem és még töröltem is róla hát ha úgy engedi. cm7 rom van rajta. aki tud segítsen.
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
hali_tomi
tag
Hétfőn repülök Koreába...
Kit keressek meg és üssek le, hogy hamarabb legyen ICSünk?
-
Naras
őstag
válasz hali_tomi #26843 üzenetére
Állj be szoftver fejlesztőnek... mert az van nekik hiány... azé nem készülnek gyorsabban a frissítések... meg kell győznöd a Samsung fejlesztőit, hogy igazoljanak át LGhez... vagy tarts linux/java fejlesztői tanfolyamokat a koldusoknak, és minden rászorulónak. .. hiányszakma
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
lbalog01
tag
válasz Balázs1986 #26835 üzenetére
Én nemrég küzdöttem egyet a "pc netjét osszuk meg a telóra"-problémakörrel: sajna xp és w7 alatt sem találtam megoldást a nem rootolt 2x-re
Ha nem usb modemrôl jön a net, akkor egy olcsó wifi router...., ha igen, az szívás..[ Szerkesztve ]
***ROGER***
-
everest140
tag
Tami92:
Az a problémád, hogy megmaradt 1 tb szemétfájl a telefonon és az miatt írja ki.
Megoldás: uninstaláld a tb.-ot, majd a root explorerrel menny bele a telefon/data/app mappába és keresd meg a titanium backup szemétjét, és egyszerűen töröld ki. Ezután instaláld fel, és láss csodát, lesz elég szabad hely.[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
válasz lbalog01 #26848 üzenetére
Win7be elvileg bele van építve a Hotspot lehetősége, csak opció nincs az előcsalogatására, azonban léteznek erre programok, érdemes körbenézni...
Bár hozzátenném nekem anno az akkor talált progival nem sikerült, de az már régen volt...
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest