- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Userlook #45295 üzenetére
Hát, ezen elsőre semmi kiemelkedő fogyasztású nincs.
Esetleg egy AccuBattery-vel ki lehetne deríteni, hogy melyik alkalmazás mennyit fogyaszt, amikor előtérben van, ill. Amplify-jal megnézni, hogy mi kelti fel a telefont gyakran, hátha az a baj. Olyan 3, 3 és fél óra azért elérhető szokott lenni, ha hajlandó pepecselni vele az ember.
-
ak76
senior tag
válasz
Userlook #21525 üzenetére
A V20d egy hulladék,merül mint a Titanic,erősen megbántam hogy MM-re frissítettem,5.1 alatt másfél/két napos üzemidőket csinált a telefon,3,és fél óra átlag kijelzőidővel,most három óra tíz perceket hozok össze 23 óra alatt.
Plusz funkciók vannak,meg még simább működés (ami már MM előtt sem volt problémás..),de az akksi kezelése botrányos,és nem én vagyok az egyetlen akinél a nyeletlen balta sem merül jobban mint a G4-es. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Userlook #20591 üzenetére
Akkor ez egészen biztosan nem volt új készülék. Ilyenkor két dolog lehetséges:
a.) Valaki visszavitte a mobilt a boltba (pl: elállt a vásárlástól), már nyitott bootloaderrel, neked meg eladták "új" készülékként.
b.) Valamilyen ázsiai buhera disztribútoron ment át, ahol már előre feltelepítettek neked vírusokat, amik bankkártya adatokra és jelszavakra vadásznak. Emiatt kezdte zárni a bootloadert több népszerű kínai márka is.
Na meg a márkaszervizes garanciától is elestél ezzel. A helyedben visszavinném és visszakérném az árát, ha nem adják, akkor feljelentés. Persze az sem mindegy, hogy számlával kaptad újnak beállítva a készüléket, vagy adás-vételi szerződéssel "0 perces" termékként (ami jogilag használtnak számít).
De rühellem az ilyen sufni GSM boltokat... élősködő férgek.
-
zack
nagyúr
válasz
Userlook #5939 üzenetére
Volt G2. Nagyon szerettem. Szerintem elég nagy az ugrás, hiszen a G3 nekem is kimaradt. Igaz nekem G2 után Note4 jött. Azóta volt egy G2-öm, mert beszámítottam. Jó telefon, simán a legjobb még mindig 60-70k között, de azért a G4 más kávéház. Olyan aksi időd nem lesz mint G2-vel, de minden másban jobb, szebb, gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest