- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz77
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valakit, aki foglalkozik alaplap cserével? Van kettő darab, szívhez nőtt G4-em, hátha meg lehetne javítani őket.
Köszönöm. -
kuyarashi
őstag
válasz
SkyLine3000 #48182 üzenetére
Oké.
-
kuyarashi
őstag
válasz
SkyLine3000 #48180 üzenetére
Link volt már az akkuhoz? Nem látom.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
SkyLine3000 #48179 üzenetére
Még annyit, h ha használom (böngetek, bármi) a régi akksiból elég gyorsan tűntek el a százalélok. Ez sokkal lassabban veszít a töltöttségből használat közben.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
tknof1871 #48177 üzenetére
UIgyan még nincs több éves tapasztalatom az akksival kapcsolatban, de eddig jónak tűnik. Két napot simán kibír. Ebben volt telefon, fotózás, böngetés, filmnézés, yt. 26 perc videó talán ha 5%-ot evett meg az akksiból. A G3 (igaz, használt) akksija minimum a dupláját ette volna meg.
A G4 eredeti akksijával 50% alatt már nem nagyon volt értelme fotóznom, meg sokszor volt, hogy kikapcsolt a teló. Amikor belkapcsoltam, alig volt az akksiban 1-2% nafta. Ezzel 20% körül is simán fényképeztem vakuval, nem történt semmi. És ez volt még csak az első feltöltése. Ez csak jobb lesz még. Sztem 4200at bőven megért. Ennyibe került alin postával együtt.
Mivel új és talán nem is gagyi, jó lesz egy darabig. -
tknof1871
őstag
válasz
FerBal #44362 üzenetére
Üdv!
Több mint 2 év eltelt. Bevált a NOHON akkumulátor? Annyit tud mint egy eredeti LG, vagy csak az ár/érték arány jó?
Az LG márkaszervíz előreutalással se küld akkumulátort, nincs csomagküldés. Nekem az utazás kerülne annyiba mint amit itt olvastam korábban akkumulátor árat. Azt hiszem 10 000 Forint körül.
-
DaDa
senior tag
válasz
SkyLine3000 #48175 üzenetére
A lényeg, hogy jó lett. 😊 Nem adta magát könnyen.
-
DaDa
senior tag
válasz
SkyLine3000 #48172 üzenetére
Próbáltál másik eszközzel a routerhez csatlakozni? Csak, hogy ki lehessen zárni a router hibát. Esetleg ha van másik telefon, akkor wifi direkten csatlakozz, ha úgy sem csatlakozik akkor lehet, hogy a wifi halt meg és nem szoftveres gubanc van.
-
SkyLine3000
addikt
Valaki találkozott már ilyennel?
Tegnap még nem volt semmi. Éjszakára kikapcsoltam a telót. Ma meg egyszerűen nem akar a wifi-re csatlakozni, akármit csinálok. Látja a wifi-ket, de nem csatlakozik. Sikertelen hálózati csatlakozás. Folyton ezt írja ki. És mindig be kell írnom a jelszót. Már csináltam hr-t is, de semmi. Mobilnet műxik, wifi nem. -
brd
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #48168 üzenetére
Igen, a neve alapján, és ahol találtam, ez jó lesz neked, ezzel "lehet rootolni" (=ezt kell telepíteni ROM-ként és rootolva lesz).
-
SkyLine3000
addikt
Köszi!
Napközben vhonnan leszedtem egy romot. Csak egy másik notin. Ismerős. Lehet, h ez volt.De nem biztos. Az a bajom ezzel a root-al, h valahányszor elolvasom a menetét, elmegy a kedvem az egésztől. Mintha direkt kibszásból csinálták volna ilyen bonyolultra...
Meg mivel már nem mai csirke a G4, sajnos egyre kevesebb helyen foglalkoznak vele és egyre több link hal el, ahonnan a szükséges dolgokat lehetne letölteni.
Egyébként meg eddig minden problémát meg tudtam előbb-utóbb oldani, akármi is volt az. Csak most több kedv kellene hozzá...(#48166) kuyarashi: A családban lévő 2db G3 (3/32) mindjárt 3 éves. Egyiknek sem volt soha, semmi baja. Most is hiba nélkül üzemelnek. Persze lehet, másnak volt velük gondja.
Alin 9-10e körül lehet venni alaplapot G4-hez. -
kuyarashi
őstag
G4-em csontra kipurcant. Alaplapját egyszer már cseréltem 406-osra, ami elméletileg már nem bootloop-os. Viszont egyik pillanatról a másikra meghalt a telefon. A szerviz szerint "mind" ilyen. Bár eddig is tudtam, hogy G3 és G4-nál sűrűn előjön valamilyen alaplap hiba.
G6 tetszik, viszont 60%-ban a külső miatt. Esetleg még a G7 is szóba jöhet. Ha viszont a hardverre és a szoftverre koncentrálok, akkor OnePlus 5T-t kellene vennem.
-
brd
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #48164 üzenetére
Az ne tántorítson el, pár parancsot kell csak kiadni igazából és elég hozzá egy USB-ről/CD-ről induló is, csak tudjon írni valamilyen tárolóra (ahol a ROM-od van). Ha valami nem stimmel, kérdezz nyugodtan!
Na jó, ma jó napom van, kevésbé vagyok geci, itt a ROM-od. Indítani fogok egy 'hogyan használjunk keresőt' tanfolyamot. (Ne vedd magadra.
).
-
SkyLine3000
addikt
Nem is mondtam, h keress nekem, csak ma volt egy kis időm keresgélni, de nem találtam. Vagyis ahol találtam, ott döglött volt a link.
Istenem! G3-on mennyire egyszerű volt a root. 1 perc alatt megvolt és nem kellett hozzá semmi hókusz-pókusz, meg matekolás. 1 nyomorult bat fájlt kellett elindítani, nyomni kb 2db yes-t és annyi.
Xda-n is nézegettem, csak eddig (amit linkeltél) még nem jutottam el.
Angol nem gond. Viszont Linuxal nem foglalkozom. Úgyh itt bukik a téma. -
brd
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #48162 üzenetére
Kétlem, hogy sehol ne lenne meg, de én nem fogok neked ROM-ot keresgélni, inkább belinkelem, hogy te hogyan tudod valójában rootolni a saját, rootolatlan img-edet (mert az összefoglalóban igazából az van, hogy egy már más által rootolt img-t hogyan tudod a telefonra tölteni), én is ezt tettem annak idején és nem egy más által rootoltat telepítettem, mert a '818' rootolt ROM-ból elég szűkös (volt) a kínálat, tehát: így. Annyi nehezítés van benne, hogy angolul van (segítségként egy-egy kérdésre szívesen válaszolok, de lefordítani nincsen kedvem), ill. kell hozzá egy Linux (Ubuntu, vagy más, amivel ugyanezt meg tudod tenni).
-
SkyLine3000
addikt
Az Lg root mappa megvan, viszont a H81510D rootolt system.img fájlt nem találtam meg. Ahol volt, ott is halott volt a link. Igen, nekem H815 van v10d-eur rommal.
-
brd
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #48160 üzenetére
Keresővel azért találni, pl. LG_Root-ot innen tudsz letölteni, firmware-t pl. innen (nem a legjobb link, mint látod az oldal címét, de hirtelen ezt találtam) kiindulva. Nekem '818'-om van, így valószínűleg neked nem ér semmit, mert a '815' volt inkább vásárolva nálunk, de 'd és 'e firmware-t ebből tudok adni én is.
-
SkyLine3000
addikt
Visszamentem LP-ra a root miatt. De a mi az összefogalóban van, már nem sokat ér, mert a mellékletek nagyrésze halott link. Próbáltam xda-ról is pl. img fájlt letölteni, de ott is ami pont kéne, az nincs már fent. Szóval hiába vagyok LP-n, ha így sem tudom rootolni a telót, mert mindig hiányzik vmi.
-
tknof1871
őstag
Üdv!
H815, eredeti gyári állapot és kártyafüggetlen (se custom rom, se rendszergazda jog).
Felhívom a NEAK-ot és hiába ütöm be a melléket sose ott csörög. Mindig a kezelő veszi fel és őt kell megkérni kapcsolja nekem a melléket.
Érti valaki miért? Beütöm a mellék számát (4 darab szám) és még kell valamit csinálnom? -
SkyLine3000
addikt
Elvileg a G3-ban és a 4-ben ugyanolyan fényerejű (f2.0) az előlapi kamera, csak a G4-ben 8mpx-es. Elvileg jobbnak kéne lennie. Képminőségben jobb is, de például bizonyos fényviszonyok között (leginkább napsütésben) eléggé ki tud égni a háttér, míg a G3-on nem. Néha, amikor család szinten el szoktunk menni sétálni, szoktunk pár szelfit nyomni, hogy legyen kép rólunk. Az Asszonynak is egyből feltűnt, hogy néha alig látszott a háttér. A G3-nál soha nem volt ilyen. Ezt valahogy nem értem...
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A H815-höz egyszerre hány (mindegy milyen funkciójú) eszköz tud Bluetooth-on kapcsolódni? -
SkyLine3000
addikt
válasz
dkovizoli #48152 üzenetére
Ehhez most lusta vagyok. Régen G3-on mindent kipróbáltam, (stock ésfőzött romok, twrp, root, stb) aztán meguntam. Visszatettem a stock LP-ot, rootoltam. Minden fölösleget töröltem, stb és évekig használtam így hiba nélkül. Most is ugyanez van. Itt G4-en sok minden úgy meg van bonyolítva, h egyszerűen nincs kedvem végigcsinálni. A root is olyan hosszan van leírva, hogy elfáradok, mire végigolvasom.
G3-on pár kattintás volt. Meg ott nem kellett bl-t nyitni.
Most marad úgy a teló, ahogy van. Ha egyszer lesz kedvem, talán nekiállok. Lassan megjön az új aksi (bár a jelenlegi sem rossz). Kíváncsi vagyok, az mit fog gurítani a mostanihoz képest? -
dkovizoli
addikt
válasz
SkyLine3000 #48151 üzenetére
Értem. Annak idején valóban két romot csinált. Az egyik az teljesen stock volt és azt lehetett lgup-al felrakni, mert a 7.0 ugye nem jelent meg túl sok régióban. De készített egy rootolt, stock verziót is, amit viszont recovery-ből tudtál feltenni, zip formából. Nyilván ehhez előtte törni kell a bl-t, stb. Sőt, úgy emlékszem ezt csak valamelyik hatos rommal lehetett és adb parancsokkal felrakni a recovery is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest