Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shummo
senior tag
Na nem jött be a CM/AOSP romok világa, pedig régen szerettem. Jelenleg melyik gyári alapú customot ajánljátok?
-
atosan
veterán
válasz korpicschess #36491 üzenetére
Hm, ki tudja milyen alaplapot tettek bele, vagy mit bütyköltek 😕 Nem emlékszem, hogy valakinek lett volna ilyen gondja. A flesselést próbáltad úgy, hogy a területi/nyelvi beállítás után kiiktatod a netet?
Boldog Karácsonyt
-
SlyChocolate
senior tag
Debrecenben szerintetek hol lehetne gariztatni a G3-at?
Lassan lejár a 2 éves gari. Amúgy semmi baja nincs csak a mikrofon repedés alján.
Így meg nem akarnám átadni az asszonynak.
Előre is köszi a segítséget. -
dkovizoli
addikt
válasz korpicschess #36487 üzenetére
Melyik legújabb twrp-t próbálod? Próbáld a 3.0.0.0-t hátha.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz korpicschess #36487 üzenetére
Szia.
Próbálj meg felrakni egy lolis KDZ-t, hátha arra fel tudod tenni gond nélkül a cuccost!Gazember
-
korpicschess
veterán
Újrahúztam KDZ-vel, felkraktam a legújabb TWRP-t, mégis ezt kapom: set_metadata_recursive some changes failed
Próbáltam Fulmics és Tekcafe ROM-ot is. Lehet a szervizben csináltak valamit a telefonnal? (mikor beadtam kaptam azt a hibaüzenetet, hogy az IMEI alapján letöltött KDZ-s ROMra, hogy nem használható ezen a telefonon, blabla, ezt eltüntették.)
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
v.attis
őstag
válasz Kutykurutty7 #36480 üzenetére
Az lehet, de a gugli ezt dobta ki.
-
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #36483 üzenetére
Na, végül KDZ-vel fel tudtam rakni vissza egy gyárit, majd holnap futok még egy kört a ROMolással...
-
GEIL
addikt
Üdv mindenkinek !
Feleségemnek vettem ma egy LG G3-at....TELEKOM függő (LG D855 16GB)
Én jelenleg egy LG G4-et nyúzok.....első blikkre szinte 95%-ban ugyanazt tudja mindkét készülék....szóval a G3-om is android 6.0-val.....érdeklődésképpen néztem be hogy van e valami típushiba vagy többeknél is jelentkező gond amire figyelni érdemes ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
atosan
veterán
válasz korpicschess #36481 üzenetére
Én e szerint csináltam elég sokszor, mindig sikerült. Persze a 2.8.akárhányas verziót tettem fel, ami ott szerepel.
Boldog Karácsonyt
-
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #36479 üzenetére
Próbáltam több verziót, és nem működik egyik sem. Elég kiakasztó.
-
korpicschess
veterán
Mit csinálok rosszul?
Semmilyen módszerrel nem tudok TWRP recovery-t felrakni (3.0.2.0-sat próbálok). Többféle módszerrel (még play store-os programmal (TWRP manager) is) az az eredmény, hogy boot verification fail, és kék-sárga LED felváltva villog.
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
válasz Balázs1986 #36461 üzenetére
A helyzet az, hogy skype-on tökéletes a hangja, szinte zavaróan tiszta, éles. Mobilhálózaton meg kiabálnia kell, hogy értsem minden szavát. A telekom lenne ilyen gagyi?
-
KoryHu
aktív tag
Hát akkor neked tényleg nem tökéletes valami, 1,5 óra képernyő idő után (netezés, chrome, kevés telefon) 70%-on van az akku, úgy hogy 20 órája megy a készülék ezzel a töltéssel . Csak netezéssel 4,5 óra min. De volt 5 órás képernyő időm is.
[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
Zsolt74
senior tag
Nekem úgy hogy nem igazán netezek rajta (az email-ek megnézésén kívül), a 4G folyamatosan éjjel-nappal be van kapcsolva, napi néhány telefonálással(összesen kb 30-40 perc) , 111 órát bírt ki 15%-os merülésig, amikor bekapcsolt az energiatakarékos mód.
Ekkor még 22 óra készenlétet mutatott.
Éjszakánként 4%-ot merül az akku.
Persze mikor megvettem és folyamatosan állítgattam,teszteltem ,fél nap alatt sikerült lemerítettem.Zsolt
-
cstom
aktív tag
válasz SkyLine3000 #36474 üzenetére
Ja ja, ez egyénenként változik, utazol-e, kikapcsolod az adatot stb. Ami azt illeti az sem mellékes, hogy az enyémben 1.5 éves az akku.
-
SkyLine3000
addikt
Én 2g-n használom. Csak akkor teszem 4g-re, ha mobilnet kell. Folyamatos wifi, ha kell mobilnet. Böngészés, szokásos szarok, hívás, meg néha kis játék (sokoban, ilyesmi) és soxor elmegy 2 napot. Ha jobban strapálom (gsp, 4g) akkor sem merül le estére. 20% körül mindig marad. De ez a ritka, amikor egy nap alatt ennyire lemerítem. A SOT-om meg átlag 4-5 óra között mozog. Tegnap 47%-on volt az akksi és a sot már majdnem 3 óra volt. Ha jó az akksi, akkor kell neki bírnia. Persze sokkal jobb lenne a helyzet, ha "csak" 1080p kijelzője lenne.
Persze, aki egész nap a telót bámulja és strapálja, az ne csodálkozzon, ha még az estét sem éri meg. -
cstom
aktív tag
válasz Krisszer #36470 üzenetére
Szia! Én nemrég vettem használtan egy ilyet másodtelefonnak. Ha repülési mód-ba rakom, és csak filmnézésre használom max fényerőn, akkor kb 3.5 óra képernyőidőt tud. Ugyanez online módban 2.5 óra. 4G-s kapcsolatban Opera böngészővel használva kb 2 óra netezést bír, wifivel fél órával többet. Azokat a hülyeségeket meg felejtsd el poweruserként, hogy elmegy 1.5-2 napot. (Max 2G-n, hogy nem nyúlsz hozzá.) Sebességre nem rossz (I6 a másik telefonom, ahhoz viszonyítom, attól azért lassabb), bár néha vannak megakadások. Nekem csak az akkuval van gondom (de ez gyárilag ilyen), illetve hogy szeret melegedni. (Elég lett volna ebbe a készülékbe a FHD, totál felesleges proci/akkuzabáló ez a felbontás.) Igazából a kettős ablak funkció miatt vettem ilyet, mivel a youtube-ot nem lehet háttérbe rakni, itt meg megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Krisszer #36468 üzenetére
Power user-nek egy 2 éves készülék? Szerintem nem ajánlott. Egy éve még azt mondtam volna, hogy igen, de utolsó frissítése valószínűleg a Nougat lesz, utána maximum biztonsági frissítés. Ennél egyet többet kap majd a G4, de manapság már G5 inkább. Én OnePlus 3-at vennék, ha még mindig Power User lennék, mint anno, mikor megvettem a G3-at.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Krisszer
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Érdemes manapság ilyen készüléket venni?
Power user vagyok, ha szűken kihúz egy napot, az elég, és a Custom ROM-októl se félek, szeretek bütykölni.
Előre is köszönöm,
Krisztián- küldve az Atari Portfoliomról
-
korpicschess
veterán
válasz SkyLine3000 #36466 üzenetére
Igazából nekem a Fulmics totál megfelelt, meg nem is volt gondom vele, csak gondoltam benézek hátha van jobb alternatíva, aztán láttam, hogy itt egyeseknek volt problémája vele.
Csak nincs időm sokat cseszekedni a telefonnal, ezért keresnék egy vélhetően jó megoldást elsőre.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
SkyLine3000
addikt
válasz korpicschess #36465 üzenetére
Ha a kamera fontos, mint nekem is, akkor stock lp, vagy mm. Ennyi. Az a biztos. Én beleuntam a mindenféle főzött romba/romolásba. Stock lp-on pl minden klappol. Ettől jobb képeket egyik főzött sem tud lőni.
-
korpicschess
veterán
válasz Pistike1985 #36456 üzenetére
Milyen kernellel? Abból tudnátok valamit ajánlani?
Most itt a hétvége, meg a héten kaptam vissza szervizből a telót, szóval felraknék valami jót, korábban Fulmics + Xceed kombó volt, de az Xceed kernelben valami elmászott, mert már ezer éve fagyás/újraindulás probléma van vele.CM / AOSP ROM-okat én kihagyom, nekem a kamera az egyik legfontosabb.
-
atosan
veterán
válasz Pistike1985 #36456 üzenetére
Akksi hogy birja vele, hibával találkoztál, mióta van fenn?
Boldog Karácsonyt
-
Zsolt74
senior tag
válasz gixxergabi #36462 üzenetére
Használtan vettem de karcmentes állapotban van, fél éves a telefon.
Sajnos az enyém fehér, fekete jobb lett volna, de ez volt jó áron.Zsolt
-
gixxergabi
senior tag
válasz Zsolt74 #36455 üzenetére
Szia. Hol vetted?
Most csajomnak vennénk fehéret (2gb),és már kezdtük a webshopok hívogatását, de egyenlőre hiába írják hogy raktáron, de telefonon érdeklődve már nincs...
És elég volt az enyémmel anno bele menni egy ilyen hitegetésbe, hogy majd a jövő héten meg majd az után, meg más színben... -
v.attis
őstag
Sziasztok!
Telekomos G3 mini, gyári állapot, gyári rom, még rootolva sem volt soha. Qrva szar a mikrofonja! Nem hallom amit az ismerősöm mond, illetve hallom csak nem értem. Elvész minden artikuláció, borzalmas. Már ott tartunk, hogy mivel mindent kétszer mondatok el vele, inkább nem hív.
Én közben telefont váltottam és mindkettőnél így hallottam őt, szóval biztos nála van a hiba.
Ez a telefon ilyen? Vagy lehet kezdeni valamit ezzel a gonddal?
Jövő héten csinálunk egy gyári visszaállítást is, mert eléggé belassult, kíváncsi vagyok meg oldja-e.[ Szerkesztve ]
-
Shummo
senior tag
Én is tennék egy próbát CM13. Melyik nightly-t ajánljátok? Vagy Cm13 alapú romokbol melyiket?
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Mivel nem sokat írtatok a Tekcafe 5.3 romról így kicsit bizalmatlanul, de feltettem. Szerintem nagyon jó. A Limitlessben nem volt remote, töröltem. A fulmics-ot fel se tettem a negatív vélemények miatt. De a tekcafe nagyon bejön eddig. Csak ajánlani tudom!
Google Pixel 8 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE
-
Zsolt74
senior tag
Sziasztok.
Egy hete vettem egy Lg G3-at.
Eddig meg vagyok vele elégedve.
Nektek mennyit megy el egy feltöltéssel?
Most 87 óránál járok és 39%-os a töltöttsége.
Napi néhány telefon, a mobilnet végig be volt kapcsolva.
Ez elég jó, nem nagyon volt mostanában olyan telefonom ami ennyit bírt volna.Zsolt
-
SkyLine3000
addikt
válasz KoryHu #36451 üzenetére
Mivel én semmi ilyent nem használok, nekem mindegy. Ebankot, otp-t használtam, míg volt számlám. Még kk-el. Ott sem volt semmi gáz. Amióta nincs számlám, pláne nincs. Ezek a frissítések meg ki tudja mit javítanak. Sztem semmi baj nincs a lollival. Atomstabil és hibátlan. A 6 is az, csak van, ami nem tetszik benne.
-
BITBOYS
addikt
A G3 wifi kapcsolatával nekem semmi problémám. Egy Bebop drónt irányítók vele és 315m-re jutottam jelvesztés nélkül. Eddig jobb mint bármelyik Samsungom, ott 100-150m között már jelvesztés volt.
-
KoryHu
aktív tag
válasz SkyLine3000 #36450 üzenetére
Attól függ ki milyen alkalmazásokat használ (pl én használok mobiltokent, ebankot, vpn-t, céges appot, fene tudja. Persze lehet, hogy a frissítések nagy része nem ezeket foltozza. )
[ Szerkesztve ]
-
KoryHu
aktív tag
Üdv!
Ma észrevettem, hogy az itt lévő leírásban szereplő egyik "hiba" kijött a készülékemen, nevesítve a kijelző üveglap elválás. A készülék bal oldalán kb. a közepétől az aljáig 1 mm-t kb., sötétben át is világít kicsit, kézzel nyomkodható az üveglap befele, de 1 perc múlva újra kijön.
A leírásban az van, hogy "elméletileg" garanciális hiba, valakinek mostani, frissebb tapasztalata van (a leírásban 2014-es cikk és képek vannak)? Vagy érdemes egyáltalán vele foglalkozni, vagy lehet hogy egyszercsak kiesik az üveglap a helyéről? 9 hónapos a készülék, és a Telenorhoz kéne vinnem elvben.
[ Szerkesztve ]
-
n42
tag
Sziasztok, az mennyire ismer hiba, hogy az LgG3-as telefonom valamiért nem szereti az 54Mbitnél nagyobb wifijelet? ilyenkor mindig elejti, nem stabil a kapcsolat. Már két különböző routermél is tapasztaltam.
-
Fulár
senior tag
Most melóban egész délelött azt jàtszottam,hogy szándékosan merítettem a ketyerét.Belőttem rajta minden szir-szart elindîtottam egy filmet max fényerőn és hagytam had menyjen stb.Mindezt azért,hogy mihamarabb töltőre kelljen raknom.És most rendesen tölt!3 alkalommal is felraktam és semmi hiba.Pedig ez nem szoftveres anomàlia volt mert amíg rakoncàtlankodott addig töltés mözben a töltőfej még csak langyos sem volt.Most pedig dolgozik rendesen.Én ezt nem értem.....
-
Joccc07
addikt
válasz Sunyista #36443 üzenetére
A duplakoppos ébresztés nálam megy és nem kell hozzá LG launcher. Duplakoppos lezárás csak a status bar duplakoppal működik, kivéve ha mondjuk novát használsz mert akkor bárhol megy.
Az infrát nem tudom mert cm alatt még nem használtam.
Az FM rádióhoz nem kell Spirit FM mert van FM rádió app.
[ Szerkesztve ]
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Sunyista
tag
Akinek CM13 van fennt, azoktól érdeklődném, hogy a duplakoppos ébresztgetést (LG launchert) működésre lehet-e bírni, van-e port hozzá, illetve az infrát lehet-e használni rajta (tud-e tanulni is, valamilyen alkalmazással), vagy esetleg van-e QuickRemote port. Illetve megy-e a SpiritFM alkalmazással a rádió. A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Néma gyereknek, anyja se látja az erdőt!
-
kocka1977
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #36441 üzenetére
Az lesz! De ez nem kóser hogy hetekig teló szervízben! A szomszéd [moderálva] 15 ezres tescos cuccának meg évek óta kutya baja! Ez meg mindig szervízbe! Már 2x volt kijelzőcserés most meg ez 1 év alatt!
Kicsit idegölő!Kulturáltabban fogalmazz!
[ Módosította: radi8tor ]
-
kocka1977
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #36439 üzenetére
oksa akkor kilőve nem lessz vétel!
És az mitől lehet hog!
a teló visszajött szervízből tegnap! Mert nem érzékelte a sim kártyát! Most már érzékeli és nem kapcsolgat magától ki be!
De viszont a memkártyát nem lárja pedig 4 el is próbáltam! És a térerő a legalacsonyabb vonáson van! Valamint nincs hang! se csengőhang se értesítési hang se billentyűhang! Néha rezeg!
Még jobban elbaszták a szervízbe mint megcsinálták volna! Rábaszott egy 6.0 t és cserélt sim olvasót benne! De a többit meg elcseszte! -
DJ. Ru$y
félisten
válasz kocka1977 #36437 üzenetére
4000-5000 mAh körül lehet a tényleges teljesítménye szerintem. És ezt a szép telefont undorítóvá "varázsolja" szerintem. Tokokat nem tudsz rárakni, fogása is megváltozik. Részemről biztos nem ajánlott. Inkább vegyél egy gyárit, és cserélgesd őket, vagy powerbank. Ennyiből veszel Kínából minőségi Xiaomi 10k-s powerbankot majdnem 2-t.
[ Szerkesztve ]
-
Darkcomet
tag
válasz SkyLine3000 #36430 üzenetére
Azon lehet vitatkozni, hogy teljesítmény szempontjából érdemes-e váltani 6-os droidra, viszont biztonsági szempontból ajánlott, mert csak ez alá adják ki az aktuális biztonsági foltokat. A lollipop ilyen téren teljesen le van kakilva.
-
kocka1977
csendes tag
Sziasztok!
Ezt érdemes megvenni szerintetek?https://www.arumania.hu/akkumulator_7200_mah_li_ion_akkufedel_fekete_lg_g3_d850_163614
-
DJ. Ru$y
félisten
Ne csodálkozz. (Egy pár infó, haverom ott melózott: Van mikor 2-3 hetet ülnek csak náluk a készülékek, ha nincs elég készülék garanciális szervizre, 2-3 hétig várnak és csak úgy küldik fel őket, ha nem jön össze bizonyos darabszám, Telemax-szal vannak kapcsolatban.)
-
Joccc07
addikt
Nektek működik Windows 10-en a mostani frissítés után elérhetővé vált csatlakozás alkalmazás a G3-al?
Én az istenért nem tudom működésre bírni, bár nem stock romon vagyok.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Fulár
senior tag
Kösz fiúk!
Mindenesetre így semmiképpen sem maradhat csak nagyon rossz tapasztalataim vannak a Telenor garanciális ügyintézéseivel kapcsolatban. -
cstom
aktív tag
válasz SkyLine3000 #36430 üzenetére
Köszi szépen! Én sem bízok már abban, hogy az új jobb...
-
SkyLine3000
addikt
Én végigpróbáltam a 6ost (többfélét), Limitlesst, Fulmics-et, cm-et, de visszatértem lp-ra és ezen is maradok. Nem éreztem, h a mm hú de gyorsabb lett volna. Plusz az Lg Health (mindig használom) egy fostalicska a lp-oshoz képest, úgyh nem maradhatott.
Puding próbája az evés. Ha van időd és kedved, próbáld ki, h megtapasztald melyik a jobb. Én ezt csináltam. És nem én vagyok az egyedüli, aki lollin maradt. -
atosan
veterán
Kb 2-3 hete írtam ugyan ezt, szintén telenoros, januárban vásároltam náluk. Több fajta töltőfejjel, kábellel próbáltam, mindig 60-70 százalékig töltött, folyamatosan lassult ilyenkor a töltés, normálisan kezdte, aztán mindig lassabban töltött, telefon/töltő persze arányosan hűlt ki. A feleségem Galaxy A3-as töltőjével ment csak rendesen, pár napja a sajátja is észhez tért, vagy a telefon, nem tom milyen anomália lehet ez. Azóta jól működik a töltés, kopp, kopp...
Boldog Karácsonyt
-
kocka1977
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #36421 üzenetére
Hello!
Ez nem a hivatalos telekomos rom szerintem amit a szervizes rátett!
Mert indításnál nem adja be a telekom logót! És pár telekom alkalmazás nincs rajta!
De szerintem küldöm vissza holnap mert megint nem látja a simet és nincs szolgáltatás sem! Hiába cserélte ki a sim olvasót és valami ic miszbaszt!
Meg ráírta hogy az akku sem ok! Szar akksitól lehetnek ilyen gondok? -
KoryHu
aktív tag
Szerintem érdemes frissíteni 6.0-ra, kivéve ha az akku idő roppant fontos, mindennél fontosabb.
Szerintem az rosszabb mint Lollipop alatt. (képernyő időben mindenképp, másban ugyanaz, én ezt a nagy doze izét se vágom, csak valamit kitalálnak mindig. Nekem Lollipop alatt se merült standbyban, meg 6.0 alatt se. Egész éjszakát elmegy 0%-1%-kal.)[ Szerkesztve ]
-
cstom
aktív tag
Sziasztok! Jelenleg Telekomos Android 5.0 V20j-2016-30. verzió van a telefonon. Megéri frissíteni a gyári T-s Marshmallow-ra (akku, sebesség, stb.), vagy hagyjam inkább ezen?
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz kocka1977 #36419 üzenetére
Itt van egy link, megnyitod a linket, beírod az IMEI számot és megkapod az utolsó IMEI-edhez való HIVATALOS KDZ fájlt, nem kell neked feltétlen a 16_03_01-es bár gyanítom, nincs újabb rom a Telekomos telefonra. Kimásolod a KDZ fájl linkjét és letöltöd.
-
kocka1977
csendes tag
Sziasztok!
remélem tud nekem segíteni valaki!
Keresek linket a gyári telekomos V30b-216-30 rom-ra!
2016-03-01 javítási szint!
le akarom tölteni magamnak ezt a kdz-t hogy bármikor ujratehessem ha menne szervízbe ismét!
köszönöm előre is! -
A laptopok normál, 2.0-ás USB kimenete 500mA-es, ezért tapasztaltál hasonló töltési sebességet a 750mA-es töltővel, tehát valóban nagyon közel vannak egymáshoz maximális áram tekintetében.
Az Li akksinak a legjobb a 60% környéki töltöttségi állapot, tartósan. Persze a mobiltelefon nem erről szól.
Kb mindegy hogyan használod, ha nincs kitéve extrémitásoknak, nem fog elhalálozni sokkal hamarabb vagy később. Használd ahogy jólesik, azért mobil a mobil.
Amúgy a legtöbbet úgy hozod ki belőle, ha 80-%ig töltöd csak, és lemeríted, de mondom, semmi értelme.[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
Fulár
senior tag
válasz futo001 #36416 üzenetére
Értem!Köszönöm!
Ezt csak azért említettem mert egyszer vagy talán kétszer fordult elő melóban,hogy el kellett kérnem egy kollégám töltőjét.Huawey mitt'omén milyen típus.Az 0.75 amperes volt és majdnem ugyan olyan lassan töltötte mintha a pc-re dugva töltöttem volna.Örökkévalóságnak tünt a gyárihoz képest.Nem tudom ki,hogy van vele de szerintem a G3 kifejezetten korrekt sebességgel tölt a gyári megoldással.Többek között ezt is szerettem meg benne.Főleg azért mert nálam nem játszik az egész éjjel töltőn hagyom majd felkeléskor leveszem opció.És ezzel kapcsolatban lenne egy nem teljesen idevonatkozó kérdésem ami talán másokat is érdekel!A Lítiumos akksik milyen töltési metódust szeretnek?Remélem érthetően fogalmaztam....Szóval arra gondolok,hogy lehetőleg soha nem merítsük nullára.Felütődve ne hagyjuk órákig a töltőn.Ne töltsük kikapcsolva.Mindig inkább csak"rátöltögessünk stb stb....Tehát hogyan lehet kitolni vagy maximalizálni az akksi élettartamát?Neten sok egymással ellentmondásos cikket találtam.
Zte Blade-em és Nokia N8-am már ötszázezer évesek és még mindig simán elketyegnek reggeltől majdnem estig ugyanolyan használat esetén mint a g3-asom.Oké ez hülye példa volt...de nem lenne rossz ha minden teló ilyen sok évig meg tudná őrizni az akksija élettartamát![ Szerkesztve ]
-
-
Fulár
senior tag
válasz DJ. Ru$y #36410 üzenetére
Másik kábellel természetesen próbáltam.Semmi változás.A kölcsön töltőfejjel meg félek nem lennék sokkal előbbre mert csak olyat tudnék szerezni ami a G3-éhoz képest nagyon gyengék.Pl.Alcatel Idol 2s.Op3n dott.ilyesmi.Nem értek hozzá túlságosan de ezek talán max 1 amperes fejek lehetnek.Ha nagy hülyeséget beszélek akkor sorry!Nem értek hozzá.
-
DJ. Ru$y
félisten
Próbáld másik kábellel legalább, ha töltőfejjel nem is. De szinte biztos, hogy töltőfej és/vagy kábel hiba. Nem hiszem el amúgy, hogy egyik ismerősödnek sincs egy kábele/töltőfeje kölcsönbe, amíg kipróbálod.
BogyóBP
Nem adtak ki semmilyen javított szériát... Aki vitte keret repedés miatt garanciába van akinek ugyanúgy elrepedt utána is, szóval ebben kár reménykedni is. Amúgy az IMEI szám bizonyos számai kiadják a gyártási évet és hónapot, hirtelen nem tudom pontosan melyek ezek.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
BogyóBP
addikt
Furcsa hogy ennyi a gond vele. Lehet hogy kinyomtak egy rakat szériahibás darabot. Lehet valahol ellenőrizni vagy megnézni a teloban hogy mikor került ki a gyártószalagról? Mert ha így volt biztos javitották és kiadtak egy javitott szériát is.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Fulár
senior tag
Jajj,de boldog vagyok!Épp.hogy 6 hónapos a Telenoros a G3-asom.Nem,hogy nem használom"extrém körülmények között hanem gyakorlatilag úgy vigyázok rá mint a hímes tojásra.Tegnap óta egyszerűen nem veszi a töltést.Azaz igen de időtlen időbe telik mire feltöltődik.Vagy fél nap úgy,hogy közel sem merítem nullára.Én 30-40 százalék környékén mindig töltöre teszem.Nincs lehetőségem másik töltőfejjel kipróbálni ezért nyilván csak a garancia marad de már előre gyomorgörcsöm van,hogy mennyit ülnek majd rajta és meg e csinálják egyáltalán.Központi szervizbe nem tudom beadni mert az nekem a világ túl oldalán van.Piszok dühös vagyok,hogy egy alig fél éves telefon már szarakszik.Ez egyszerűen hihetetlen.
-
BogyóBP
addikt
válasz KoryHu #36406 üzenetére
Nemtudom én most néztem meg én is letöltöttem ártani nem árthat.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
KoryHu
aktív tag
Nekem a Frissítési-App központban kijött ma egy "alkalmazás kompatibilitás javítócsomag" 20160722. nevű frissítés, telepítése után restartot is kér.
Valaki tudja mi ez?Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
radirr85
csendes tag
nah fiúk most vittem be a váci-ba, és cserélik az alaplapot. Közben kiderült hogy 2 év garim van így 16 hónapommal pont benne voltam. Persze helyzetből adódott, szóltam a dugóknál lévő tipushiba repedésről és azt is cserélik.
-
g4mer
senior tag
G3-nak szerintetek meleg árnyalatú a kijelzője? Odatettem a régi G2-m mellé, és annak sokkal fehérebb a fehér árnyalata.
Sic Parvis Magna
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz gjoco1 #36401 üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem érte meg neked, hogy csak cseréltek. Hidd el, ha nekem beszarna a töltőcsatlakozó mondjuk (csak mondok egy példát) és azt mondják nem cserélik csak azt, hidd el, ugyanúgy, ahogy te én is megkeresném az alternatívát.
Csak a srác az LG szervizt kérdezte, mi pedig válaszoltunk, hogy nem úgy lesz az, ahogy. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz DJ. Ru$y #36400 üzenetére
Persze,teljesen logikus és igazatok van,de az adott helyzetben ez a lépés volt számomra célszerű ,mivel amennyiért(50 ezer)megcsinálták volna az alaplap cserét,azért mondjuk ki őszintén már másik telcsit vehettem volna,talán újabbat is.Így a "mókolás" végösszege csak 15 volt.
Elnézést a sarkított hasonlatért és mivel szakmailag így ebben a formában nem értek hozzá,nem is szerettem volna ezzel port kavarni.
Szerintem lapozhatunk is."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest