- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
válasz
futo001 #36416 üzenetére
Értem!Köszönöm!
Ezt csak azért említettem mert egyszer vagy talán kétszer fordult elő melóban,hogy el kellett kérnem egy kollégám töltőjét.Huawey mitt'omén milyen típus.Az 0.75 amperes volt és majdnem ugyan olyan lassan töltötte mintha a pc-re dugva töltöttem volna.Örökkévalóságnak tünt a gyárihoz képest.Nem tudom ki,hogy van vele de szerintem a G3 kifejezetten korrekt sebességgel tölt a gyári megoldással.Többek között ezt is szerettem meg benne.Főleg azért mert nálam nem játszik az egész éjjel töltőn hagyom majd felkeléskor leveszem opció.És ezzel kapcsolatban lenne egy nem teljesen idevonatkozó kérdésem ami talán másokat is érdekel!A Lítiumos akksik milyen töltési metódust szeretnek?Remélem érthetően fogalmaztam....Szóval arra gondolok,hogy lehetőleg soha nem merítsük nullára.Felütődve ne hagyjuk órákig a töltőn.Ne töltsük kikapcsolva.Mindig inkább csak"rátöltögessünk stb stb....Tehát hogyan lehet kitolni vagy maximalizálni az akksi élettartamát?Neten sok egymással ellentmondásos cikket találtam.
Zte Blade-em és Nokia N8-am már ötszázezer évesek és még mindig simán elketyegnek reggeltől majdnem estig ugyanolyan használat esetén mint a g3-asom.Oké ez hülye példa volt...de nem lenne rossz ha minden teló ilyen sok évig meg tudná őrizni az akksija élettartamát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest