Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:34:14

LOGOUT.hu

LG G3 összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29651) Shinjike87 válasza asboth6 (#29636) üzenetére


Shinjike87
aktív tag

Ezt nem lehet megmondani, valakit zavar, valakit egyáltalán nem. Engem pl. egyáltalán nem.

Az amoled-hez szólva meg... Ismerősömnek egy Meizu van, összehasonlítottuk a kijelzőt, a G3-é szemmel láthatóan odaveri felbontásban is, színben is (véleményem szerint), ráadásul szebb képeket produkál a kamera is. A fekete ott mondjuk tényleg fekete, mellette a G3 feketéje inkább szürke. Ez a pont egyértelműen az amoled-é. Viszont a képeket számítógépen nézve megint csak lényegtelen az előnye. :D

[ Szerkesztve ]

(#29652) Clander


Clander
tag

Sziasztok. Nekem is megrepedt alul felül a telefon és gondolkodom, hogy szervizbe viszem. Több mint egy éve vettem, viszont a Gsm bolt 2 évet jelölt meg garanciaként. Azt nem tudom, hogy ilyen esetben a Gsm boltnak kellene intézni a második évet? Lehet, hogy erről volt már szó, csak lusta voltam keresni :) ne haragudjatok a kérdésért.

(#29653) supertrezi válasza Clander (#29652) üzenetére


supertrezi
aktív tag

Igen, a boltnak, mert a gyári garid (ha olyan volt egyáltalán, s nem sima bolti) 1 év volt.

[ Szerkesztve ]

(#29654) DJ. Ru$y válasza Clander (#29652) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

LG-hez számlával 1 évig viheted, ha annál több garid van rá, akkor a bolt intézi, saját szervizzel, Telemax-szal, vagy LG-vel, attól függ kivel van megállapodásuk, ha van.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#29655) SlausK válasza russel87 (#29628) üzenetére


SlausK
tag

Szia,

Igen sajnos. Nekem is ilyen készülékem van már több mint egy éve. Volt cserélve benne Jack aljzat is, de nem oldotta meg.
Két módszer van a jelenség megszüntetésére.

1. Root nélküli megoldás:
Ha kezdeményeztél egy hívást és fel is vették legalább pár másodpercig akkor egy kijelző kikapcs után eltűnik a "gerjedés" egészen a telefon újraindításáig.

2. Rootolt készülék esetén (Forrás: [link]):
A /system/etc mappában található "mixer_paths.xml" és/vagy "mixer_paths_qcwcn.xml" fájlokban a leljebb mellékelt mintában félkövérrel kiemelt sorokat kell módosítani, mégpedig úgy hogy az 1-es értéket 0-ra módosítod. Persze előtte mentsd le az eredeti állományokat valami biztos helyre.
Érdemes számítógépen módosítani a sorokat, mert telefonon mentés esetén a hosszú szöveges fájl egy részlete lesz csak elmentve (levágja az elejét és végét) ezáltal újraindulás után hanggal kapcsolatos gondok jöhetnek elő. Ha számítógépen módosítva lettek, másold vissza a készülékedre és azon helyezd az eredeti helyükre. Módosítsd a fájlok jogosultságait például ES File Explorer-el rw-r--r-- vagy 644 értékre [kép]. Indítsd újra a telefont és élvezheted az eredeti, zajmentes zenehallgatást.
Amit még én pluszban átírtam, mert nem történt változás, az a dőlt betűvel kiemelt sorokat érinti. A 20-as értékeket 18-ra, illetve a 60-ast 58-ra módosítottam. Ezek után megszűnt a probléma, maximum akkor hallani, ha éppen töltőn van a telefon, de az is minimális.

<path name="headphones">
<ctl name="SLIM RX1 MUX" value="AIF1_PB" />
<ctl name="SLIM RX2 MUX" value="AIF1_PB" />
<ctl name="SLIM_0_RX Channels" value="Two" />
<ctl name="RX1 MIX1 INP1" value="RX1" />
<ctl name="RX2 MIX1 INP1" value="RX2" />
<ctl name="CLASS_H_DSM MUX" value="DSM_HPHL_RX1" />
<ctl name="HPHL DAC Switch" value="1" />
<ctl name="HPHL Volume" value="20" />
<ctl name="HPHR Volume" value="20" />

<ctl name="RX1 Digital Volume" value="60" />
<ctl name="RX2 Digital Volume" value="60" />

<ctl name="COMP1 Switch" value="1" />
</path>

<path name="headphones-advanced">
<ctl name="SLIM RX1 MUX" value="AIF1_PB" />
<ctl name="SLIM RX2 MUX" value="AIF1_PB" />
<ctl name="SLIM_0_RX Channels" value="Two" />
<ctl name="RX1 MIX1 INP1" value="RX1" />
<ctl name="RX2 MIX1 INP1" value="RX2" />
<ctl name="CLASS_H_DSM MUX" value="DSM_HPHL_RX1" />
<ctl name="HPHL DAC Switch" value="1" />
<ctl name="HPHL Volume" value="20" />
<ctl name="HPHR Volume" value="20" />

<ctl name="RX1 Digital Volume" value="60" />
<ctl name="RX2 Digital Volume" value="60" />

<ctl name="COMP1 Switch" value="1" />
</path>

Üdv, SlausK

[ Szerkesztve ]

(#29656) monster95


monster95
tag

Olyan kérdésem lenne hogy a valakinek megreped és van garancia számlája de nicns rajta a bolt pecsétje akkor is javítják vagy a boltnak kell visza küldeni?

(#29657) eami válasza Clander (#29652) üzenetére


eami
addikt

ha csak a szokásos hajszálrepedés, akkor nem biztos hogy érdemes csak ezért szétszereltetni majd össze egy amúgy teljesen jól működő telefont.

(#29658) DJ. Ru$y válasza monster95 (#29656) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Pecsét és aláírás nélkül nem számla a számla.

De mi az a garancia számla?
Van számla és van garanciajegy, a kettőt ne mosd össze, neked melyik van? Bár szerintem mindegy, ha a számlád le van pecsételve és alá van írva, akkor 1 évig viheted az LG-hez a számlával, akkor is, ha nincs kitöltve a garanciajegy, ha ki van töltve a garanciajegy, pecséttel, aláírással, IMEI számmal, akkor annyi ideig viheted, amennyit a garanciajegy ír. (Üres garanciajegyet/füzetet nem nehéz szerezni a mai világban, de hiába, ha nincs benne a pecsét.)

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#29659) monster95 válasza DJ. Ru$y (#29658) üzenetére


monster95
tag

Számla az le van pecsételve de a garancia jegyre nincs semmi írva.Bocs hogy össze kevertem a kettőt.

(#29660) DJ. Ru$y válasza monster95 (#29659) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

1 évig viheted számlával az LG-hez közvetlen a központi szervizbe, máshol nem hinném, hogy csak számlával beveszik. Ha a garanciajegy nincs lepecsételve olyan, mintha nem is lenne.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#29661) Shinjike87 válasza Clander (#29652) üzenetére


Shinjike87
aktív tag

Nem fogják javítani. LG garancia belefoglalja a repedést, de a kiterjesztett bolti gari nem. Én direkt rákérdeztem erre (mobilkereskedes.hu), azt mondták, hogy mivel esztétikai hiba, a telefon működését nem befolyásolja, használatában nem korlátoz, így nekik ezt nem kötelességük javítani. Persze megpróbálhatod, hátha máshol ez nem így van, de szinte tuti h szarnak majd rá.

(#29662) Raul227 válasza monster95 (#29659) üzenetére


Raul227
aktív tag

Melyik netbolt volt?

(#29663) Darkcomet válasza sch_a (#29624) üzenetére


Darkcomet
tag

Röcögés csak akkor van, amikor hirtelen újra kell rajzolnia a főképernyőt. Pl. alkalmazásból hirtelen történő kilépés főképernyő gombra. Szerintem ennyi döccenés elviselhető.

(#29664) monster95 válasza Raul227 (#29662) üzenetére


monster95
tag

Szlovákiában élek itteni netbolt volt.

(#29665) balii22


balii22
csendes tag

Mit gondoltok erről a töltési technikáról?
http://hvg.hu/tudomany/20150914_okostelefon_akkumulator_hogyan_toltsem

(#29666) ajca válasza balii22 (#29665) üzenetére


ajca
tag

Hát szerintem ez nem igaz, én legalább is este felteszem töltőre és reggel veszem le,több fajta telefonon több féle lítiumus akkuval egyedenként több mint 200-szor és mindíg jól tartották magukat az akksik.Viszont a feleségem össze-vissza rendszertelenül és kevés ideig tölti és nem is bírja fél évnél tovább egy telefon akku se nála.

[ Szerkesztve ]

(#29667) Balázs1986 válasza balii22 (#29665) üzenetére


Balázs1986
addikt

Egy szóval? Hülyeség.
Kifejtve:
Nem írja, milyen anyagú akkumulátorra gondol. Esetünkben Li-Ion akksira kell gondolni. Ezeknek van egy maximum egészséges töltöttségi szintje (a felett károsodik, akár ki is gyulladhat), egy minimum töltöttségi szintje (az alatt károsodik: veszít az élettartalmából, vagy tölthetetlenné válhat), illetve van egy névleges töltöttségi szintje, amin "jól érzi magát", hosszú távon tárolni is ezen érdemes. A Li-Ion hirtelen nincs előttem, a LiPo-nál ezek: 4.2V, kb. 3.3V, 3.7-3.8V. Az élettartamot továbbá befolyásolja a terhelés és a töltések száma is (meg egyebek, amikre nem vagy befolyással, pl. a töltés menetének mikéntje, töltési áram...). A terhelhetőséggel neked nem kell foglalkozni, mivel jó esetben a telefon fogyasztásához mérve határozták meg az akksi terhelhetőségét. A töltések számát viszont te befolyásolod kőkeményen. A minimum-maximum feszültségekkel szintén nem kell foglalkoznod, mert a töltőelektronika szabályozza. Szóval neked annyi a dolgod, hogy amikor közelít a minimumhoz, felteszed töltőre, rábízod magad az elektronikára, teljesen feltöltöd, és használod megint, ameddig nem kezd bemerülni. Ha a telefon gyártója jó töltőáramkört csinál, nem lehet bajod.
Akkor kellene foglalkoznod különösebben a töltéssel, ha saját töltőt használnál, nem a telefonét. Nekem pl. ilyenből van 2db, de nem telefontöltéshez használom, arra szerintem tényleg az a legjobb, ha nem babrálunk vele, tudja ő a dolgát.

ajca: Igen, ahogy itt írtam is, a sok kis töltés jobban leharcolja a cellákat, mint a kevés teljes.

[ Szerkesztve ]

(#29668) Trigo válasza supertrezi (#29650) üzenetére


Trigo
csendes tag

na igen, onnan valóban macerásabb :)
engem sem zavart a repedés, de ha már úgyis vittem a szervizbe... Egy vadiúj kijelzőért megérte. :) Mégiscsak emelkedik az értéke tőle és a repedésmentes háztól (kopkopkop) (ha netán egyszer eladnám).

[ Szerkesztve ]

(#29669) Probert75 válasza Balázs1986 (#29667) üzenetére


Probert75
addikt

De írja:"Ők figyelmeztetnek például arra, hogy a (szinte minden készülékben lévő) lítium-ion akkumulátorok egyáltalán nem igénylik a teljes feltöltést – sem az első bekapcsolás előtti első töltésnél, sem utána."

(#29670) mokus1 válasza balii22 (#29665) üzenetére


mokus1
addikt

Elég abba az állításba belekötni hogy 200 töltés után elhal az akksi ha mindig teljesen feltöltőd.
Szerintem az okostelefon felhasználok elég nagy száma este rádugja tölteni a telefont, reggel leveszi mégse vesznek az emberek fél évente akksit.

(#29671) Balázs1986 válasza Probert75 (#29669) üzenetére


Balázs1986
addikt

És tényleg, rögtön az elején. Sikeresen elsiklottam rajta, a szövegkörnyezetből blabla bevezetőnek tűnt. Akkor ezt visszavonom, elnézést :B Bár a lényegen nem változtat :)

[ Szerkesztve ]

(#29672) Probert75 válasza Balázs1986 (#29671) üzenetére


Probert75
addikt

Valóban nem változtat a lényegen, mert tényleg hülyeségeket ír.
Egy másik cikkben, csak nem lelem, én úgy olvastam, hogy formázni nem kell. Töltés közben nem kell piszkálni, hogy ne alakuljanak ki cellafeszültségek. Valamint bekapcsolva kell tölteni, hogy egyenletes legyen a töltés. Az egész estés viszont nem jó tényleg, mert folyamatosan rá-rá tölt és a maximumomon tartás valóban nem jó hosszútávon. Én asztal mellett ülök folyton és töltés végeztével, mikor jelez, utána megvárom, hogy félóra múlva megint jelezzen és akkor húzom le a töltőről. Ezt a progit használom a töltés jelzésére, mert jól beállítható rajta mindaz amit mondtam. Ezzel a módszerrel nagyon jól bírták az eddigi telefonjaim akksijai.

[ Szerkesztve ]

(#29673) supertrezi válasza Trigo (#29668) üzenetére


supertrezi
aktív tag

Mivel legalább nyárig ezt fogom használni, szerintem már nálam marad. Túl jó telefon ahhoz, hogy eladjam majd 40-50 rongyért. Veszek egy új aksit nemsoká, s jó lesz anyámnak a következő 2-3-4-5 évben. :)
Most Galaxy Ace 3-at használ. Hogy micsoda tetű lassú telefon, pedig majd' ötvenezerbe került kétéves előfizetéssel... :/

[ Szerkesztve ]

(#29674) Balázs1986 válasza Probert75 (#29672) üzenetére


Balázs1986
addikt

Formázni tényleg nem kell, csak a szolgáltatóknál szokása még mindig mondogatni az ügyintézőknek, amikor veszünk tőlük. Rájuk ragadt a NiMh korszakból.
A többi dologra csak tippelgetni mernék, mert biztos állításhoz ismerni kellene a telefonban levő töltő logikáját, hogy mit hogy küszöböl ki, ha egyáltalán foglalkozik egy adott kérdéssel.
Az biztos, hogy egy értelmesebb töltő eleve balanszolva tölt (kiegyenlíti a cellákat már a töltés kezdetén, és onnantól együtt tartva húzza fel). A töltés vége felé pedig csepptöltéssel dolgozik (alacsony árammal tölt, hogy véletlen se lépje át a felső határt, és a kiegyenlítés is pontosabb).
A kikapcsolva töltés elméletben tényleg jó lehet, mert nem terheled közben a cellákat, jobban tud mérni az áramkör. De a gyakorlatban én még telefonnál emiatt gondba nem ütköztem, olyan kis kapacitásokról van szó, hogy nem tudom mennyit jelenthetne. Na meg valahol meg kell húzni a vonalat a praktikus / időtálló kérdésben :)
A töltőn hagyás megint jó kérdés, elég gázul csinálták meg a tervezők, ha folyamatosan utántölt. Ilyenkor olyanról tudok, hogy hagyja merülni, és csak kis idő múlva tölt vissza, szintén csepptöltéssel (lehet, hogy a kijelző szerint ez a merülés még 99%-ra se esik le). Ha ez bugos, akkor tudok arra az esetre gondolni, hogy fel van töltve a telefon, még töltőn van, és forró.
Külső alkalmazásokat sose használtam, mert nem tudom, hogy honnan szedi az akksiról az infóit, azok mennyire hitelesek. Tiltani meg nem akarok a töltés miatt semmit, amit használok, de ez nyilván user-függő, ha este töltesz amikor úgyse használod a telefont, miért ne.
Hirtelen ezt a cikket találtam. Úgy emlékszem anno ezt elolvastam, és jókat ír. Most nincs időm újra átolvasni, ezt a hsz-t is csak összekapartam :)
Szerk.: mégis beleolvastam, a battery university-t ott is ajánlják :D

[ Szerkesztve ]

(#29675) macii97 válasza Balázs1986 (#29674) üzenetére


macii97
senior tag

Ezért IS választottam a g3-at! Kivehető akksi, ha meghal, csak fogom és kicserélem. Mégsem annyira macerás mint ha beépített lenne. A 4x hd-ba is vettem egy új akksit, mielott odaadtam egy családtagnak.
Én este felrakom (qi padra vagy néha kábellel) és reggel leveszem. Minden eszközöm így szoktam tölteni, és nem veszem észre, hogy nagyon megadná magát az akksi 2 év alatt.

(#29676) laca.1


laca.1
aktív tag

Hali.kérdésem az lenne hogy az összefoglalóban leírtak alapján szeretném rootolni a telómat ami twrpt is telepít .de nekem v21a van ahhoz is jó ami a linkbe szerepel?mert ott csak v20 verziókat olvasok. :U

(#29677) -FreaK- válasza laca.1 (#29676) üzenetére


-FreaK-
veterán

Nem, az összefoglaló még nem lett frissítve. A megoldás a kereső: [link]

A 4. hsz.-ben írtam egy módszert.

(#29678) asboth6 válasza supertrezi (#29641) üzenetére


asboth6
csendes tag

Köszi az infót és a segítséget mindenkinek ! :)
Asszem szerzek egy G3-at !
Kell ez nekem :D

[ Szerkesztve ]

(#29679) Raul227 válasza Probert75 (#29672) üzenetére


Raul227
aktív tag

És akkor mi van, ha töltőről játszok? :D mert nem tudom mikor megyek el otthonról, nem akarom azt hogy feltölt, levesz, játszik, és újra, lehet 20 százaléknál mennem kell valahova, esetleg órákra. Úgy meg nem jó elindulni. Meg amúgy is, az úgy értelmetlen :)

(#29680) dergander


dergander
addikt

Közeledik a karácsony ha most nemkapunk mályvacukrot akkor majd csak jövőre,lesz-e olyan kedves LG papa a fa alá tenni a 6.0-t :)

(#29681) Carline válasza dergander (#29680) üzenetére


Carline
őstag

Jól beetette a népet a december 16-18 közötti lengyel megjelenéssel valamelyik oldal.
Mi meg megkajáltuk.
Naponta 3-4x ránézek azóta az lg-phone-firmware.com/ weblapra, hátha ott lesz a last added között a v30a.

˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI

(#29682) Shinjike87 válasza Carline (#29681) üzenetére


Shinjike87
aktív tag

És az mit csinál majd velünk? :)

(#29683) storm3 válasza Shinjike87 (#29682) üzenetére


storm3
senior tag

Megvaltja a vilagot :)

“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8

(#29684) Carline válasza Shinjike87 (#29682) üzenetére


Carline
őstag

Hát felteszem, használom, megírom, hogy ez a 6.0 jajj de szuper, mert annak akarom érezni. De majd jönnek a gyerekbetegségei, rigolyái és az újdonság varázsának elillanása és majd jól leszólhatom az LG-t és a Google-t, hogy megint milyen szart csináltak vissza nekem ide de gyorsan egy JB-t vagy még inkább egy 2.3.6 rendszert, mert az mennyivel jobb is lenne. :DDD
Utána jön majd a kérdés, hogy mehet-e vissza a Lolli kdz, vagy esetleg a fránya mályvával egy esetleges bootloader frissítés miatt nem is tudok majd visszatérni?
Szóval elkezd pörögni a fórum és lesz miért ide jönnöm. :D

˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI

(#29685) saintex72 válasza Carline (#29684) üzenetére


saintex72
aktív tag

Én már szidom is az lgt. Ahogy a g4 topicban érdeklődtem, tényleg kivették belőle a memória kártya belső tárhelynek való formázás lehetőségét. Ezek kretének. Nagyon gondolkodom az eladáson. Amolyan utolsó cseppnek érzem.

(#29686) Probert75 válasza Raul227 (#29679) üzenetére


Probert75
addikt

Használatfüggő. Ahogyan én használom, elmegyek 20%-kal is pár órára. Nem megy folyamatosan az adatkapcsolatom sem, sem a wifi. Ha netalántán mégis hosszabb idő, akkor végképp mellőzöm az akkuzabáló dolgokat és csak a telefonálásra hagyatkozom. Hiszen egy telefonról beszélünk! :)

(#29687) hori-zoli


hori-zoli
tag

Este próbáltam egyet fotózni, hát.... kritikán aluli a fotó minőség!!!
Csak fehér folt, és más semmi!
Mindenkinek ilyen??
Olyan, mintha túl exponálna.

[ Szerkesztve ]

(#29688) Carline válasza hori-zoli (#29687) üzenetére


Carline
őstag

Mégis hogy próbáltál fotózni?
Kinn, benn? Közeli témát vagy távolra? Vakuval, vaku nélkül?
Így általánosságban nem érthető a kérdésed.

Szabadban, épületet fotóztam vaku nélkül és nekem tetszett a kép.

[ Szerkesztve ]

˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI

(#29689) hori-zoli válasza Carline (#29688) üzenetére


hori-zoli
tag

Akkor pontosítom a dolgot.

Este, sötétben, az udvarban az autót, vakuval.
Már a bemérőfénynél láttam, hogy problémás lesz a kép. Már akkor is csak egy fehér folt látszódott.
Kitöröltem a képeket, de majd este csinálok másikat, és feltöltöm.

[ Szerkesztve ]

(#29690) DJ. Ru$y válasza hori-zoli (#29689) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Ködös időben, amik most vannak a vaku semmit nem ér. Mintha felkapcsolnád vezetés közben a reflektort.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#29691) laca.1 válasza -FreaK- (#29677) üzenetére


laca.1
aktív tag

köszönöm. :R

(#29692) macii97 válasza hori-zoli (#29689) üzenetére


macii97
senior tag

Belelóg az ujjad! ;] szerintem pedig átlagon felüli képeket lehet vele készíteni.

(#29693) hori-zoli válasza macii97 (#29692) üzenetére


hori-zoli
tag

Elképzelhető, hogy ez a párás,ködös idő miatt van.

Genius!! Tudod hova lóg a te ujjad!! ;)

(#29694) Shinjike87 válasza Carline (#29684) üzenetére


Shinjike87
aktív tag

Jaaaa, hogy a 30a maga a 6.0, oké. :D

(#29695) saintex72 válasza hori-zoli (#29693) üzenetére


saintex72
aktív tag

Ugye nincs a telefonon átlátszó szilikon tok?

(#29696) hori-zoli válasza saintex72 (#29695) üzenetére


hori-zoli
tag

nincs.

(#29697) ivatti10


ivatti10
aktív tag

Feltettem a Fulmics romot, de nem komálja az Xposedet. A ledkijelzés kiváltására használom a Light Managert, a zeneszámok váltásához ajánlottátok a MortPlayerMusicot, vagy a Powerampot. Itt azonban fel kell éleszteni a kijelzőt a használathoz. Esetleg más alternatíva a hangerőgombokkal való számváltáshoz létezhet?
A navbar ikonokat nem lehet régi típusúra ( KK ) állítani? A statuszbár ikonmérete nem szabályozható külső progival? Egyenlőre - ennyi. :-)
Ha ezekre található megoldás, nem is hiányozna az Xposed.

ZTE nubia Z60 Ultra

(#29698) macii97 válasza ivatti10 (#29697) üzenetére


macii97
senior tag

Nekem fulmics romon megy az xposed minden további nélkül.

(#29699) laca.1


laca.1
aktív tag

Hali.segítene valaki hogyinnen melyiket kell letöltenem xposed hez?(a helper meg az installer meg van )de a 3.amit flashelni kell az melyik?

(#29700) macii97 válasza laca.1 (#29699) üzenetére


macii97
senior tag

Az apk-t, meg a v79-sdk21-arm verziót. Helper nem kell.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.