Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
extasymajom
aktív tag
Eddig minden alkatrészt ebayről rendeltem és persze volt, hogy becsúszott egykét hibás is. Az összes ilyen esetben az eladók szó nélkül cserélték az alkarészeket.
Csak egy sztori: Vettem egy kijelzőt ebayről, berakom szar, csikos a kép, szólok az ez eladónak, hogy mi van. Megeggyeztünk, küld másikat. megjön, berakom, megint szar a kép. Na itt már nagyon nem stimmelt valami. Pláne azért mert egy sony kijelzőt is rendeltem tőle és az tökéletes volt. Volt otthon egy másik g2 telefonom ami tökéletes volt. Gyorsan szétszedtem és beleraktam a kijelzőket és láss csodát mindkettő jó volt. Kiderült, hogy a flex kábel volt a hibás. Az már más kérdés hogy a cserére küldött kijelző nem jól érzékelt.
#balazs1022 Na erre én is kiváncsi vagyok. Biztos az Apple kémei csempészték oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest