Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
válasz
extasymajom #54 üzenetére
Eddig a 13.kerben vettem egy csókától, de most már nincs neki, úgyhogy most ebay-ről angliából (gyorsan itt van relatíve olcsó és eredeti)
Vigyázzatok mert ebay-en sok utángyártott van ami gagyibb.Eddig mindegyiket betörtem. Hát ez van
van hozzá 5 féle tokom is csak az a gáz, hogy aktív tartóm van a kocsiban és a tokkal nem lehet belerakni, de lusta vagyok mindig felrakni és levenni... ez az ára.
amúgy most vettem hozzá egy vízhatlan tokot is fürdőzésekhez, 2e körül volt és teljesen jó. telefolnálni nem lehet vele ha a tokban van, de arra ott a vízhatlan sztereo fülesem.
-
sgery
őstag
válasz
extasymajom #49 üzenetére
Beraktam a videó szerint, kíváncsi leszek javul-e.
mióta felraktam a cm 12.1-et most egész jól működik a gps -
bteebi
veterán
válasz
extasymajom #43 üzenetére
Közben én is megtaláltam, hogy a koreai változat, de azért köszönöm
.
-
bteebi
veterán
válasz
extasymajom #34 üzenetére
Én meg a G3-mal szemezek nagyon. Az 5,5"-t még akár tolerálnám is (bár az 5,2" jobban tetszene), de a QHD felbontás elriaszt, bár állítólag már nem olyan vészes a lag. Komolyabb játékok alatt viszont tutira behalna...
-
bteebi
veterán
válasz
extasymajom #29 üzenetére
"Egyszerűen csak jó érzés ha az ismerősök, kollégák telefonjait újra életre keltem. Örülnek neki."
Teljes mértékben így van, és amúgy nagyon rendes tőled
.
"És egy életen át az adósaim maradnak
"
El is várható
.
-
bteebi
veterán
válasz
extasymajom #23 üzenetére
Már ennyi telefont szétszedtél?
Minek?
Amúgy ismételten le a kalappal előtted. Ha meg az LG-től a Sony még bonyolultabb... akkor az nagyon durva
.
#25: De minek kellene szétszedni? (Inkább vigyázni kell rá.) Pláne minek többször? Ha nem vagy szerelő, és/vagy nem te szereled az ismerősöd telefonjait, akkor azért alapvetően nem illene egy telefont többször is szétszedni... szerintem. Ha már többször is szét kell szedni (különböző hibák miatt), akkor már rég rossz.
-
darvinya
titán
válasz
extasymajom #26 üzenetére
Én maradok pengetőnél, mert eddig ez volt a legtartósabb.
-
válasz
extasymajom #13 üzenetére
Minden tiszteletem egyébként neked!
Mikor írtad, hogy volt otthon egy másik tökéletes G2-d és szétszedted, hogy kipróbáld benne a kijelzőt, ott majdnem ledőltem a székről.
Eszembe nem jutna megbontani egy hibátlan cuccot, de ez az én bajom.Szóval nem semmi türelemmel kell neked rendelkezned az biztos.
-
-Skylake-
addikt
válasz
extasymajom #13 üzenetére
"Volt otthon egy másik g2 telefonom ami tökéletes volt. Gyorsan szétszedtem és beleraktam a kijelzőket és láss csodát mindkettő jó volt"
Ez alapjan es a cikkben targyalt folyamat , illetve a hibajelensegek kezelese kozt ( szedjuk szet ujra es rakjuk vissza a regi panelt stb ) egyre jelentosebb atfedest velek felfedezni a tevekenyseg es a neved kozt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest