Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
Nekem macskás kalandom még pár éve Ausztriában volt, amikor egy szálloda földszinti szobájában laktam egy hétig. Francia ablak volt, amit este kinyitottam szellőzni, amíg zuhanyoztam. Mikor jöttem vissza libbent a függöny alja. Majdnem szívinfarktust kaptab, de csak egy helyi hízott macsek volt, akit gondolom sokan etettek. Aztán alig akart kimenni
Igaz ez már november környékén volt, szóval nem volt valami nagy meleg odakint
-
glutamin
őstag
Hozzám már denevér is jött be este. Na az volt a para a javából. repkedett körbe-körbe, majd a szennyestartóban landolt. Rádobtam egy plót és kilógattam az ablakon, hogy repülön el. Előtte persze nekiállt vinnyogni mert megijedt a ráhulló pólótól. Így utólag aranyos volt, de akkor rendesen paráztam tőle. Amúgy nagyon törékeny kis jószág. De mgusztuk mindketten

-
PiciKenny
senior tag
az kellemes
még mindig jobb, mint hogy egy denevér jön be a lakásba, nálunk a szúnyoghálót igen szeretettel püfölik néha..pedig szegény senkinek nem ártott 
-
Ahha, ezt a szokást más rovarok is átvehetnék.
Mondjuk én már eleve azt nem értem, h rovarháló van az ablakomon, és mégis beeszi a fene a dögöket. Nagyon apró szövésű a háló, és kábé olyan picike bogarak szoktak beröpülni.
Na most komolyan, mi értelme van átpréselni magukat?
Csak idegesítik az embert.
Elég nagy természet odakint, van elég hely. De neeem, neki pont ott kell lennnie, ahol én vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz ez már november környékén volt, szóval nem volt valami nagy meleg odakint