- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Anker Charger (140W, 4-Port, PD 3.1) laptop, mobil, tablet töltő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- GoodSpeed: ASUS RT-BE92U WiFi 7 router a felsőházból
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntermati
aktív tag
-
macimeister
aktív tag
-
Lenry
félisten
Én azt olvastam, hogy nem kell meghívó, de mégse enged be. Aki van olyan rendes adatlapomon megtalálható mail címre küldhetne egyet. Kíváncsi vagyok mit raktak össze.
de. kell meghívó
kaptál is egyet
-
csƵ
addikt
Fenn vagyok vagy 2 hete, eddig 0 ismerőssel.

-
macimeister
aktív tag
Én azt olvastam, hogy nem kell meghívó, de mégse enged be. Aki van olyan rendes adatlapomon megtalálható mail címre küldhetne egyet. Kíváncsi vagyok mit raktak össze.
-
JoeYi
őstag
mert miért mennének át az emberek ha kb ugyanazt tudja, csak a macera van vele.
Meg olvastam hogy csak a felhasználók 30%-a nő, és a felhasználók 80%-a inaktív, szóval erősen haldoklós kockulós hely lett belőle

-
ftc
nagyúr
Jó is ez a g+ csak még midnig nem látom át
-
Zollkid100
tag
1000 köszönet!
Megkaptam.

-
Lenry
félisten
Sziasztok!
Tudnátok küldeni meghívót?
Címem az adatlapomon
(a gmail-os verzára küldjétek már pls,ugyanaz az egész csak a vége gmail,köszi)done
-
Zollkid100
tag
Sziasztok!
Tudnátok küldeni meghívót?
Címem az adatlapomon
(a gmail-os verzára küldjétek már pls,ugyanaz az egész csak a vége gmail,köszi) -
darál0w
Jómunkásember
-
Mr.Csizmás
titán
-
Nordic
Közösségépítő
-
darál0w
Jómunkásember
-
Mr.Csizmás
titán
lenry+dara felvettelek

-
koshmar
veterán
-
Nordic
Közösségépítő
-
koshmar
veterán
-
Nordic
Közösségépítő
-
koshmar
veterán
Nekem is kéne egy meghívó...mondjuk annyira azért nem, hogy meg is kérjek valakit.

-
Thunderzolee
veterán
Nem nagyon tudom elképzelni, h regisztrálok rá. A fészbúk tökéletesen megfelel a céljaimnak, és elég azt is követni nap mint nap.

-
Nordic
Közösségépítő
Ment a meghívó.

Azt be lehet valahogy állítani, hogy az egyes körök mennyit láthassanak az adatlapomból? Mert annyi találtam csak, hogy a köreim, meg a tágabb körök, viszont, hogy a kettő között mi a különbség azt nem tudom.

-
RootRulez
félisten
RI/OS-nak kéne meghívót küldeni és akkor ott csoportosulhatnánk...

-
Samus
addikt
Ha esetleg akad egy potya meghívód, elküldhetnéd, kipróbálnám. Köszi. Cím adatlapomon.
-
darál0w
Jómunkásember
most büszkélkedjek?

1 ember az ismerősöm, aki a meghívom

-
Cthulhu Dawn
őstag
Nekem van 6 ismerősöm, ennek a felét azok a ph!-s emberek teszik ki akiket nem is ismerek, csak én hívtam meg őket.
-
Mr X
veterán
"de én amondó vagyok, hogy ha a sok iq-negatívval rendelkező bolond a facsénél marad az értelmesebb egyén meg átjön, akkor már megérte." - Emlékszel, hogy anno sokan ezt remélték az iwiw->FB váltásnál is?
Mindenhol megjelennek a lámák, ez törvényszerű. Engem mondjuk nem zavarnak, a hülye ismerősöket letiltom a falról.Sőt, főleg azok rohannak, mert az a trendi.
-
kmisi99
addikt
-
Crystalheart
őstag
"de én amondó vagyok, hogy ha a sok iq-negatívval rendelkező bolond a facsénél marad az értelmesebb egyén meg átjön, akkor már megérte." - Emlékszel, hogy anno sokan ezt remélték az iwiw->FB váltásnál is?
Mindenhol megjelennek a lámák, ez törvényszerű. Engem mondjuk nem zavarnak, a hülye ismerősöket letiltom a falról. -
darál0w
Jómunkásember
az ujdonság okozta nagy izgalomban biztos leokéztam amolyan fécbukosan...

viszont nem lett egyből publikus...még jo hogy a hülyék ellen van egy plusz védelem.

-
Nordic
Közösségépítő
-
darál0w
Jómunkásember
-
Mr X
veterán
-
Egorov
aktív tag
+1. Nekem eddig 2 ismerős van.

-
darál0w
Jómunkásember
olyan nincs...
egyébként semmi ujat nem tud FBhez képset...kivéve, hogy kérdezés nélkül az összes képemet és videomat a telorol feltolta magának...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lenry
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
-
Lenry
félisten
-
kmisi99
addikt
Én is pont így voltam
-
Nordic
Közösségépítő
Azért ez még nagyon új nálunk, de én amondó vagyok, hogy ha a sok iq-negatívval rendelkező bolond a facsénél marad az értelmesebb egyén meg átjön, akkor már megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Windows 11
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Négy másodperc alatt betölt a Forza Horizon 6 a Microsoft csodatechnológiájával
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Crimson Desert
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
- Utolsó M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / Space Gray/ 27%-os ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 64GB játékkonzol sok extrával garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(a gmail-os verzára küldjétek már pls,ugyanaz az egész csak a vége gmail,köszi)