- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
macimeister
üzenetére
de. kell meghívó
kaptál is egyet
-
csƵ
addikt
Fenn vagyok vagy 2 hete, eddig 0 ismerőssel.

-
macimeister
aktív tag
Én azt olvastam, hogy nem kell meghívó, de mégse enged be. Aki van olyan rendes adatlapomon megtalálható mail címre küldhetne egyet. Kíváncsi vagyok mit raktak össze.
-
JoeYi
őstag
mert miért mennének át az emberek ha kb ugyanazt tudja, csak a macera van vele.
Meg olvastam hogy csak a felhasználók 30%-a nő, és a felhasználók 80%-a inaktív, szóval erősen haldoklós kockulós hely lett belőle

-
ftc
nagyúr
Jó is ez a g+ csak még midnig nem látom át
-
Zollkid100
tag
1000 köszönet!
Megkaptam.

-
Lenry
félisten
válasz
Zollkid100
üzenetére
done
-
Zollkid100
tag
Sziasztok!
Tudnátok küldeni meghívót?
Címem az adatlapomon
(a gmail-os verzára küldjétek már pls,ugyanaz az egész csak a vége gmail,köszi) -
darál0w
Jómunkásember
[link]
van benne valami...már nekem is 2 ismerősöm van.
(#26) Mr.Csizmás
3!!!!
-
Mr.Csizmás
titán
lenry+dara felvettelek

-
koshmar
veterán
Nekem is kéne egy meghívó...mondjuk annyira azért nem, hogy meg is kérjek valakit.

-
Nem nagyon tudom elképzelni, h regisztrálok rá. A fészbúk tökéletesen megfelel a céljaimnak, és elég azt is követni nap mint nap.

-
RootRulez
félisten
RI/OS-nak kéne meghívót küldeni és akkor ott csoportosulhatnánk...

-
Ha esetleg akad egy potya meghívód, elküldhetnéd, kipróbálnám. Köszi. Cím adatlapomon.
-
darál0w
Jómunkásember
most büszkélkedjek?

1 ember az ismerősöm, aki a meghívom

-
Cthulhu Dawn
őstag
Nekem van 6 ismerősöm, ennek a felét azok a ph!-s emberek teszik ki akiket nem is ismerek, csak én hívtam meg őket.
-
Mr X
veterán
válasz
Crystalheart
üzenetére
Sőt, főleg azok rohannak, mert az a trendi.
-
Crystalheart
őstag
"de én amondó vagyok, hogy ha a sok iq-negatívval rendelkező bolond a facsénél marad az értelmesebb egyén meg átjön, akkor már megérte." - Emlékszel, hogy anno sokan ezt remélték az iwiw->FB váltásnál is?
Mindenhol megjelennek a lámák, ez törvényszerű. Engem mondjuk nem zavarnak, a hülye ismerősöket letiltom a falról. -
Egorov
aktív tag
+1. Nekem eddig 2 ismerős van.

-
kmisi99
addikt
Én is pont így voltam
-
Nordic
Közösségépítő
Azért ez még nagyon új nálunk, de én amondó vagyok, hogy ha a sok iq-negatívval rendelkező bolond a facsénél marad az értelmesebb egyén meg átjön, akkor már megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Dell Precision 14 5490/FHD+1920X1200/Ultra 7 165H vPro/32GB DDR5/1TB SSD/RTX 2000 8GB/ÚJ/GARANCIA
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- Komplett Pc-k,félgépek,Dell,Lenovo,HP,9.gen-ig,új és használt egyaránt,számla,garancia
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(a gmail-os verzára küldjétek már pls,ugyanaz az egész csak a vége gmail,köszi)