- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Szia! Esetleg jártál már az Oázisban személyesen? Ez itt nem a reklám helye de én a monitoromat például náluk vettem úgy, hogy előtte ki tudtam próbálni élőben helyben az üzletben és kérdeztem is sokat. (válogattam is a készletből, mert az egyik "ciripelt" amit először kiválasztottam és el akartam vinni így ott helyben kibontottak egy másikat és végült azt vittem el)
Ugyan nekem nem ez volt a szempont de pwm mentest vettem végül. A monitorok paramétereinél fel van tűntetve, hogy pwm mentes-e vagy sem és lehet kalibrálást is kérni. Viszont én csak a Dell monitorokat ismerem valamennyire és ott pwm mentes csak a drágább fajták között volt 2-3 éve. Azóta lehet változott a helyzet, mostanában nem néztem a kínálatot, 4k-st pedig főleg nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Erős szemfájdalom, szemfáradtság és fejfájás a hosszabb idejű monitornézést követően.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Óvodások homokozója
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Háztartási gépek
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest