- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
2024. január
Vettem:
- Persona 3 Reload (tesztelésre kaptam)
- The Last of Us 2 Remastered upgradeVégigjátszottam:
- God of War Ragnarök: Valhalla DLC
- Dredge
- Little Nightmares
- Mass Effect 2 RemasteredA hónap elején nem volt sok dolgom, így sok időt játszottam. Egész kellemesen indult az év, nagyon jól sikerült DLC lett a Valhalla, jó volt visszacsöppenni abba a világba. A Dredge is nagyon elkapott az elején, viszont a játékmechanika kicsit kifújt a felénél, így nyögvenyelősen ért véget. A Little Nightmares anno nem tetszett, most újrajátszottam, és most is idegesítő meg faék egyszerű volt, de egynek elment.
Így az évre játékosfogadalmakat is tettem, az egyik ilyen volt, hogy végre bepótolom a ME trilógiát.
Sajnos az egyben nem jutottam el sokáig, nem öregedett túl jól a gameplay meg a grafika ahhoz, hogy végigjátszam, így egy gyors recap után ugrottam is a második részre, amit viszont egyszerűen alig bírtam letenni, nagyon jó volt. A harmadik rész előtt tartok egy kis pihit, így a Personával játszottam sokat, illetve barátnőmmel közösen játszunk a Hogwarts Legacy-vel, aminek kb. a felénél tartunk.
Az idei megjelenések közül nem sok minden érdekel, ha megjelenik a Switch utódja, akkor arra lehet hogy ráugrok majd, illetve a FF7-et is beszerzem majd valamikor. 2024-ben főleg a tavalyi megjelenések közül fogok pótolni dolgokat, mint a Zelda, Mario, BG3, CP2077, Jedi Survivors, AW2, Lies of P.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Prodesk 600 G6 mini PC gyári WIFI - Core i5 10500T- 16GB - 256GB NVMe SSD - több db!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo Ideapad Slim3 15AMN8
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest