Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ldave

félisten

Október - November - December

Az utolsó három hónap így egyben.
    Az ősz legjobb játéka számomra egyértelműen a Dungeon Encounters lett, ez egy remek, minimalista JRPG klasszikus FF harcrendszerrel. Kb. 40 órám van benne, egyedül az utolsó rejtett superboss él még, de ahhoz grindelni kéne még elég sokat, szóval azt talán majd jövőre.
    Switchre megvettem az SMT V-öt és az új Metroidot, az előbbit már elkezdtem, lassan haladok előre.
    A Diablo 2-vel egyelőre végeztem, jövőre jön hozzá egy majd komolyabb patch, sok-sok újítással, akkor biztos újra előveszem.

Most az ünnepek alatt a GOG-ról megvettem egy régi kedvencemet, a Sanitarium című kalandjátékot. Pár nap alatt a végére is értem.

Ezeken felül a Severed már sokad alkalommal került fel valamelyik gépemre (megvan Vitára és WiiU/3DS-re is), az év közben gyűjtött Gold pontokból úgymond ingyen volt. A Gloomhavennek megjelent a teljes változata, szóval a társasjátékos csapatommal újra elkezdtük. Ezzel ha jól látom mindent érintettem.

Ha a pontokat nézem, akkor ezt az évet -8 ponttal zártam. Ennél volt már több és kevesebb is, szóval ilyen szempontból átlagosnak mondanám :)

Új hozzászólás Aktív témák