Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Október - November - December
Az utolsó három hónap így egyben.
Az ősz legjobb játéka számomra egyértelműen a Dungeon Encounters lett, ez egy remek, minimalista JRPG klasszikus FF harcrendszerrel. Kb. 40 órám van benne, egyedül az utolsó rejtett superboss él még, de ahhoz grindelni kéne még elég sokat, szóval azt talán majd jövőre.
Switchre megvettem az SMT V-öt és az új Metroidot, az előbbit már elkezdtem, lassan haladok előre.
A Diablo 2-vel egyelőre végeztem, jövőre jön hozzá egy majd komolyabb patch, sok-sok újítással, akkor biztos újra előveszem.Most az ünnepek alatt a GOG-ról megvettem egy régi kedvencemet, a Sanitarium című kalandjátékot. Pár nap alatt a végére is értem.
Ezeken felül a Severed már sokad alkalommal került fel valamelyik gépemre (megvan Vitára és WiiU/3DS-re is), az év közben gyűjtött Gold pontokból úgymond ingyen volt. A Gloomhavennek megjelent a teljes változata, szóval a társasjátékos csapatommal újra elkezdtük. Ezzel ha jól látom mindent érintettem.
Ha a pontokat nézem, akkor ezt az évet -8 ponttal zártam. Ennél volt már több és kevesebb is, szóval ilyen szempontból átlagosnak mondanám
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2020 után idén is folytatódik a NGB Az alapszabály továbbra is egyszerű:- mindenki 0 pontról indul- új játék vásárlás...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest