Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

"Első, amit állítani kellett, az a beltéri kimeneti jele, amit meg is tettem. Jelen esetben lehetőségem volt választani SD1, SD2, SD3 (analóg kimeneti jelek) és a nekünk jelenleg szükséges 720p és 1080i között.(vannak még egyebek is, mint például: 576i, 576p stb., de arra nincs szükségünk). Ki is volt szépen választva az 1080i, de mégsem volt kép. Aztán kiderült, hogy szükséges azt is megmondanunk a beltérinek, hogy a hozzá csatlakoztatott HDMI kábel másik végén szintúgy HDMI, avagy DVI csatlakozó található-e. Miután ezt is beállítottam, már bámulhattam is a TV-t."

Bocs, ha baromságot kérdezek, de a használt beltérin van kijelző, hogy tudtad állítgatni a kimeneti jelet? (nem ismerem a T-Home-os beltériket) vagy mindenképp kell a beüzemeléshez egy TV?

Sea Edge és FireShadow

"hát egy mezei asztali lcd monitor olyan 50watt, akkor a 42"es lcd 150-re saccolnám.."

Oszlassuk már el egy kicsit az LCD TV-k bazi nagy fogyasztását. Nálam egy 17"-os TFT moncsi 40W környékén fogyaszt. Egy 32"-os 32LG3000 LCD TV fogyasztása pedig 40...60W között változik a megjelenített képtől függően. Mondjuk többször látni a fogyasztásmérőt 60W környékén, de ne dobálózzunk már 150W-okkal. Kikapcsolt állapotban pedig 1W alatt.

Új hozzászólás Aktív témák