Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Barthezz2 #100 üzenetére
Nincs ilyen opció, csak annyi hogy RGB vagy CVBS, felbontás, képarány meg ilyenek. Itt a gond pedig az, hogy a beltéri 50Hz-en ad jelet, a monitor pedig csak 60Hz-en akarja fogadni.
Utána néztem kicsit, találtam 1-2 külföldi fórumot, ahol szintén ez a gondja pár embernek, megoldás úgy néz ki, hogy nincs. Ezek a Samsung monitorok eldobják a jelet, ha nem a nekik tetsző optimálisat kapják. Sajnos ezt a monitorban sem lehet kikapcsolni sehol, talán esetleg a szerviz menüben, de ott nem akartam babrálni, annyit nem ér, hogy végleg elállítsak valamitÚgyhogy ha Intek beltérikhez nem adnak ki egy olyan szoftverfrissítést ami lehetővé teszi hogy beállítható legyen, hogy hány Hz-en küldje a dolgot, akkor ez a 2 eszköz soha nem lesz képes együttműködni.
Azért köszi mégegyszer a tippeket
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ma már lassan eljutunk oda , hogy a monitoraink nagyobbak lesznek, mint a TV-k...
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest