- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
motorhead #141 üzenetére
Ezt én értem, de sokan még a 22-24 collos monitorokra is azt írták, hogy rossz közelről nézni, és én erre írtam, de persze ez szubjektív dolog. Az meg, hogy van ennél nagyobb is természetesen igaz, csak arról nem tudok nyilatkozni, mert én "csak" egy ilyennel rendelkezem.
c41r0^Nem muszáj STB a DVB-T-hez, mert a TV-k többsége használható közvetlenül a koax kártyát is a CI slotba dugva. Csak a szolgáltatónak is támogatnia kell.
Igaz amit írsz, csak hogy nekem nincs TV-m, mint azt írtam is. Csak egy árva HDMI-m van a DVI mellett. De persze ez egyéni szoc. probléma, az STB-t csak, mint ötletet írtam a saját problémám megoldására. Ez így olcsóbb, mint venni egy új TV-t. A jelenlegi monitoromat meg 50k-ért vettem. Nem hiszem, hogy ennyiért még akár csak hasonló tudású TV-t is tudnék venni (27", 1920x1200, 3ms, 75Hz).
Amúgy még nem olvastam el a cikket rendesen, és nem is a cikkhez szóltam hozzá, hanem a kommentek egy részéhez. De ígérem ha hazamegyek elolvasom elejétől a végéig.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest