Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz motorhead #141 üzenetére

Ezt én értem, de sokan még a 22-24 collos monitorokra is azt írták, hogy rossz közelről nézni, és én erre írtam, de persze ez szubjektív dolog. Az meg, hogy van ennél nagyobb is természetesen igaz, csak arról nem tudok nyilatkozni, mert én "csak" egy ilyennel rendelkezem.

c41r0^Nem muszáj STB a DVB-T-hez, mert a TV-k többsége használható közvetlenül a koax kártyát is a CI slotba dugva. Csak a szolgáltatónak is támogatnia kell.

Igaz amit írsz, csak hogy nekem nincs TV-m, mint azt írtam is. Csak egy árva HDMI-m van a DVI mellett. De persze ez egyéni szoc. probléma, az STB-t csak, mint ötletet írtam a saját problémám megoldására. Ez így olcsóbb, mint venni egy új TV-t. A jelenlegi monitoromat meg 50k-ért vettem. Nem hiszem, hogy ennyiért még akár csak hasonló tudású TV-t is tudnék venni (27", 1920x1200, 3ms, 75Hz). :N

Amúgy még nem olvastam el a cikket rendesen, és nem is a cikkhez szóltam hozzá, hanem a kommentek egy részéhez. De ígérem ha hazamegyek elolvasom elejétől a végéig. :K

Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés