- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hátul nem féktárcsa van, hacsak nem 2.0 motoros, mert azokon aszem már az van hátul is. Hanem fékdob van hátul. És fékpofákkal. Viszont azt az egészet érdemes együtt cserélni, mert nagyon vállasok szoktak lenni. Viszont utána ég és föld a kocsi
Akkoriban volt egy A Vectránk és jártam sokat országszerte, és Tatabányán volt egy izgalmas derékszögű kanyar és csak 20-30 akkal vettem be. És egyszer műszaki előtt voltunk és hát a hátsó gátlót nézte a szerelő, hogy kikéne cserélni. Na az is flexelés melegítés minden volt, úgy bevoltak rohadva. Jó kilettek cserélve tök nevenincs olcsó gátlókra. Utána ugyanazt a kanyart kb 60 al vettem be, úgy hogy észre se vettem. Úgyhogy azért a lengéscsillapító nem kicsit fontos. Ezen a Gn is csereérettek, de a négyet egyszerre fogom az fix.
-
Azok biztosan nem gyáriak, mert gyárilag olajos gátlók voltak bennük még. Így is kemény a futómű.
Hagyjad már, nekem elől megint kopog a futómű, most biztos a kormány gömbcsuklók, amiknek két hete még nem volt bajukDe hát a jó Magyar utakon ez nem csoda, de még csak meglepődés sem.
A stabpálcák neccesen jöttek le nálam is, de megúsztuk
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Gondoltam megosztom a kis autókozmetikámat a nagyérdeművel.Egy bő fél évvel ezelőtt vettem magamnak egy kis G...
- Politika
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- OTP Bank topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest