- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hátul nem féktárcsa van, hacsak nem 2.0 motoros, mert azokon aszem már az van hátul is. Hanem fékdob van hátul. És fékpofákkal. Viszont azt az egészet érdemes együtt cserélni, mert nagyon vállasok szoktak lenni. Viszont utána ég és föld a kocsi
Akkoriban volt egy A Vectránk és jártam sokat országszerte, és Tatabányán volt egy izgalmas derékszögű kanyar és csak 20-30 akkal vettem be. És egyszer műszaki előtt voltunk és hát a hátsó gátlót nézte a szerelő, hogy kikéne cserélni. Na az is flexelés melegítés minden volt, úgy bevoltak rohadva. Jó kilettek cserélve tök nevenincs olcsó gátlókra. Utána ugyanazt a kanyart kb 60 al vettem be, úgy hogy észre se vettem. Úgyhogy azért a lengéscsillapító nem kicsit fontos. Ezen a Gn is csereérettek, de a négyet egyszerre fogom az fix.
-
Azok biztosan nem gyáriak, mert gyárilag olajos gátlók voltak bennük még. Így is kemény a futómű.
Hagyjad már, nekem elől megint kopog a futómű, most biztos a kormány gömbcsuklók, amiknek két hete még nem volt bajukDe hát a jó Magyar utakon ez nem csoda, de még csak meglepődés sem.
A stabpálcák neccesen jöttek le nálam is, de megúsztuk -
-
-
Szia!
Hát akkor most kapaszkodj, az autóban 303000 kilométer van.
Nos hogy ne legyen a kormány állapota annyira meglepő, az első lökhárítót már cserélték rajta, mert a színe napsütésben picit egy árnyalatnyit elüt. Így szerintem belecsúsztak valakibe, amitől eldurrant a légzsák és kicserélték a kormányt. Ezek szerint valószínűleg az egészet, bár az utastér többi része sem kopottas szinte egyáltalán, tehát vigyáztak is rá.
A motort meg biztosan generálozták, mert a víztartája belül feketés, tehát egyszer biztosan megfőzték a motort. az 1.2-es hajlamos megforralni magát, főleg ha nem is tudna róla a tulajok, hogy a termosztát hajlamos megadni magát, nekem az is új benne, már mint amikor megvettem már új volt.
Egy Opel márkakereskedésbe volt beadva.Full "fapad" változat az autó. Csak servo kormány van és kb ennyi az extralista. Sem klíma, sem központizár semmi sincs. De viszont egészen rendben van. A hátsó lökhárítón is van egy kis műanyagos javítás, viszont rozsda sehol semmi. a kipufogóját is cserélték már mert utángyártott.
Én meg mióta megvettem motorolaj, olajszűrő, váltóolaj, légszűrő, pollenszűrő, új BOSCH gyertyák (nem biztos hogy a legjobb, vagy BERU vagy GM ajánlott inkább) első kerékcsapágyak, stabrudak, teljes műszerfalvilágítás, már csak a középső kijelzőt kell kicserélnem, mert a fele bevan esve és a lámpája is csak a felének világít, ehhez kapcsolódóan kikellett cserélni a hőmérséklet érzékelőt. Meg a teljes első féket tárcsát és betétet is cseréltem rajta.
Na meg az antennát kellett magát a kis rudat kicserélnem, meg kapott egy Blaupunkt bluetoothos autórádiót is
Én imádom a kis autómat. Szín városban 6.7 volt eddig a legnagyobb fogyasztásom.
Sokszor azt sem veszem észre hogy jár a motor. -
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Gondoltam megosztom a kis autókozmetikámat a nagyérdeművel.Egy bő fél évvel ezelőtt vettem magamnak egy kis G...
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX6600 8GB!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest