Hirdetés

Aktív témák

  • Psychonaut

    addikt

    válasz Hasek #10720 üzenetére

    Csakénvagyok tett valamit azért, hogy visszatérjen a topik az általa - és általad - is kedvelt régi mederbe? Nem! Semmit! Csak kötekedett, és kiosztott mindenkit. Lényegében te is ezt teszed, csak kultúrált formában. Legalább nem kötsz bele senkibe...
    Nekem tetszik, hogy ilyen lett ez a topik. Szeretek ide járni, lehet kötetlenül beszélgetni bármiről. Ha körbenéznétek, láthatnátok, hogy rajtatok kívül senkinek nincs ellenére, ez a beszélgetős, köszöngetős hangulat, hangvétel. Amennyiben mégis, akkor én itt befejeztem, megyek máshová beszélgetni. És ennyi, voilá!

    Psycho

    UI: nem tetszik, hogy ilyen lett a topic. És mondd, tettél ellene valamit? Dobtál be új értelmezést, új viccet, vagy valamit, ami visszahozott volna valamit a régi hangulatból? Nem tartom igazságosnak azt, hogy elítéled a topikot azért, amilyenné vált, úgy, hogy semmit nem teszel azért, hogy megváltozzon. És a képregényt és a Birodalmat szigorúan különválasztottam. Nagyon tisztellek azért, de az nem ennek a topicnak a része. Azt te teremtetted, csak a te érdemed.

Aktív témák

Hirdetés