Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is anno mélyfan voltam. Ez betudható annak, hogy az előző hangfalaim csak mélyet tudtak szépen kiadni, azaz ami legszebb, abból legyen a legtöbb.
Ahogy mexicanraven is írja, ha szépen hangzik minden hang, nem kell semmi kiemelés, hisz nem nyomják el egymást a hangok.
Ha már somogyi, haveromnak van otthon két db hatalmas 30cm-es SAL mélyládája, és az én két kis monitorom szerinte sokkal lejebb megy le, és túl is üvölti. Szóval van mély, csak nem a pofádba jön, mindent elnyomva.
-
Na, azt a tesztet megnézem majd én is.
Az biztos, hogy a sajátom nem tud sok mélyet, kb "csak" egy logi Z-2300 szintjén áll mennyiségben, minőségben meg nem tudom semmihez hasonlítani. De a monitoroknál nem is a mély a lényeges szempont, szóval ez alapján nem neked találták ki.
-
válasz
Speeedfire #17 üzenetére
Hogyne, csak szokni kell, mert nem olyan mint egy sokpontegyesnek. Konkrétan egy monitornak pont annyi mélye van amennyi kell, és nem maszatol. A többinek van túl sok.
Nekem a B3031A kb 40Hz-ig megy ugyan csak le, de addig gyönyörű (valóban) dinamikus mélye van, a többi hangról nem is beszélve. Egyébként DnB-re van főleg használva.
-
Fentebb írtad, hogy esetleg jársz Veszprémben, akkor meghallgathatod, mert én is itt lakom, pontosabban koleszos vagyok.
Ezeknek a kis hangfalaknak annyi "bajuk" van, hogy lapos a hangzásuk, azaz nincs semmi színezés vagy kiemelés a hangjukban, minden úgy jön, ahogy a szerző megálmodta. Bár ez szerintem inkább előny. A tényleges hátrány az, hogy nincs hangerő-szabályozó (közvetlenül a maximálisra tekert végfokra megy minden, csak egy +-6dB-es poti van), azaz csak winben tudod állítani a hangerőt (vagy keverőpult súlyos tízezrekért); illetve külön kell hozzá kábelt venni, ami még plusz párezer forint.
-
Ja, csak nem az iPonban kell venni, ennyiért, ilyen gagyi iEditiont.
A Behringer az, amiknek elég jó ár / érték arányuk van belépőszinten. Az itt látható árak 1 db-ra vonatkoznak, kábel nélkül, hacsak nem valami más van odaírva.
-
-
+20-30k-ért tényleg javítja a logi maszatolós mélyét és a maradék hangok hiányát is, vagy csak előjött a 16kHz+ a dómokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Egy élménybeszámolóval szeretnék jelentkezni.Remélve hogy a hozzászólásokban további tippekre,...
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest