Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just486
senior tag
Így működik, ahogy leírtad, valós időben, minden bemeneten kapott jelre, pont ez a lényege.
Pedig a Delay -t én az árgép listájából vettem, és volt hely, ahol tényleg azt mondták, hogy csak rendelésre van (ez fel is volt tünteve, csak a biztonság kedvéért kérdeztem rá), de egy másik boltba meg csak úgy bementem, és épp volt náluk. Persze a webshopok korát éljük, manapság nem divat raktárkészletet tartani, szóval bárhova is megy az ember, ha biztosat szeretne, e-mailben azért érdemes rákérdezni a dolgokra a személyes látogatás előtt.
A bolt neve friendlyhouse, végülis szívesen megmondom, mert jófejek voltak. Ez egy budapesti bolt. Gondolom postáznak is, bár nem kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest