Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just486
senior tag
Így működik, ahogy leírtad, valós időben, minden bemeneten kapott jelre, pont ez a lényege.
Pedig a Delay -t én az árgép listájából vettem, és volt hely, ahol tényleg azt mondták, hogy csak rendelésre van (ez fel is volt tünteve, csak a biztonság kedvéért kérdeztem rá), de egy másik boltba meg csak úgy bementem, és épp volt náluk. Persze a webshopok korát éljük, manapság nem divat raktárkészletet tartani, szóval bárhova is megy az ember, ha biztosat szeretne, e-mailben azért érdemes rákérdezni a dolgokra a személyes látogatás előtt.
A bolt neve friendlyhouse, végülis szívesen megmondom, mert jófejek voltak. Ez egy budapesti bolt. Gondolom postáznak is, bár nem kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest