Hirdetés
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sh4d0w: Szörnyűség
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi87
senior tag
Illeszkedj be, aztan megyek én is.

-
Klaus Duran
senior tag
-
Simi87
senior tag
Akkor összejött a svájci "recepciós" munka?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hieronymus
veterán
Van egy tuti felmondási forma, ami akkor is hatásos, ha nem akarnának elengedni.

Szevasztok, szevasztok,
földművelőparasztok.
Itt hagyom a tanyátokat, pont pont pont az anyátokat. -
Klaus Duran
senior tag
Jo ez a minta, ennyi boven eleg:
MINTA: Munkavállalói rendes felmondás
Címzett:
„a munkáltatói jogkör gyakorlására jogosult neve”
„Munkáltató végneve”
„Munkáltató székhelye/címe”
Alulírott, „név” (születési hely és idő:…., lakcím:…..), munkavállaló bejelentem, hogy a
munkáltató és köztem ..... év ............. hó .... napján kötött munkajogviszonyomat, ...... év ................. hó ..... napján rendes felmondással megszüntetem.Kelt: ......................., .... év .......... hónap ..... nap
...................................................
„a munkavállaló”A tobbi ures rizsa, felesleges, minden ami oda van irva, torvenyben le van irva.

És mindendkinek aki hozzászólt
-
Lauda
titán
Jo ez a minta, ennyi boven eleg:
MINTA: Munkavállalói rendes felmondás
Címzett:
„a munkáltatói jogkör gyakorlására jogosult neve”
„Munkáltató végneve”
„Munkáltató székhelye/címe”
Alulírott, „név” (születési hely és idő:…., lakcím:…..), munkavállaló bejelentem, hogy a
munkáltató és köztem ..... év ............. hó .... napján kötött munkajogviszonyomat, ...... év ................. hó ..... napján rendes felmondással megszüntetem.Kelt: ......................., .... év .......... hónap ..... nap
...................................................
„a munkavállaló”A tobbi ures rizsa, felesleges, minden ami oda van irva, torvenyben le van irva.
-
sztanozs
veterán
Én is erre fogadnék.
Jelenleg a cégtulaj nincs is a telepen, nem tudná aláírni.
Korábbi kollégától először kézzel írott felmondólevelet kértek
Biztos az idióta titkárnő fejéből pattant ki.
A másodiknál elég volt egy natúr kétsoros felmondási levél.Ha a cég tulaj nincs ott (huzamosan), hogy átvegye, add fel expressz ajánlott tértivevényesként.
Akkor az átvétel dátuma fog számítani
Amúgy arra figyelj, hogy határozott idejű szerződésnél nem tudsz rendes felmondással egyszerűen elmenni, csak ha kifizeted a maradé időre jutó teljes munkabéred. Közös megegyeztés célszerű ilyenkor, persze ha a munkáltató belemegy, mert abban bármiben meg lehet egyezni, akár pl abban is, hogy senki nem fizet a másiknak semmit...
-
Blindmouse
senior tag
Sok sikert bajtárs!
-
bambano
titán
miután az 1992-es munka törvénykönyvét rég felváltotta az új (2012. évi 1. törvény), ezért teljesen egyértelműen ez a formanyomtatvány *nem* jó.
-
bitpork
nagyúr
Kéne egy összefoglaló mint sok más témából is. Hogy tiszta legyen a dolog.
Erre nagyon nehéz általánosságban megfelelőt írni. Minden munkaszerződés mást tartalmazhat, a munkáltató és munkavállaló kompromisszumkészsége sem ugyanaz.
A jog megadja a falakat, de ha itt elkezdődik a zugírászat akkor sokan elhihetik magukról , h mindenre fel vannak készülve, pedig N -
Klaus Duran
senior tag
Kell olyan, aki atveszi. Kezzel irt.. Hulyek. Eleg, ha alairod.
Ne hagyd magad :-)
Egyre tobb ikyen jellegu poszt van a logouton.. Raadasul en is benne vagyok a temaban. Botrany, ami itt a foglalkoztatas korul folyik sajnosMondjuk en ma 2het allaskereses utan pont kaptam egy ajanlatot, de nem tudom, mi lesz vele...
Kéne egy összefoglaló mint sok más témából is. Hogy tiszta legyen a dolog.
-
Magnum_
nagyúr
Én is erre fogadnék.
A másodiknál elég volt egy natúr kétsoros felmondási levél.Kell olyan, aki atveszi. Kezzel irt.. Hulyek. Eleg, ha alairod.
Ne hagyd magad :-)
Egyre tobb ikyen jellegu poszt van a logouton.. Raadasul en is benne vagyok a temaban. Botrany, ami itt a foglalkoztatas korul folyik sajnosMondjuk en ma 2het allaskereses utan pont kaptam egy ajanlatot, de nem tudom, mi lesz vele...
-
Klaus Duran
senior tag
Én is erre fogadnék.
A másodiknál elég volt egy natúr kétsoros felmondási levél. -
Magnum_
nagyúr
két verziód legyen. egy közös megegyezés és egy munkavállalói rendes felmondás.
én így csináltam legutóbb (de a közöst nem írták alá
) -
petipetya
nagyúr
Olyat keress, amiben az szerepel, hogy "közös megegyezéssel" szűnik meg a munkaviszonyod.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple iPhone 13 mini 128 GB megkímélt, kiváló állapotban
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe 4G LTE ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy remek állapotban lévő, jáde színű Google Pixel 10 Pro 256GB telefon + tok + garancia
- Apple Watch Ultra 2 Black Titanium 99% akku 3 szíj + töltő
- Olcsó Számítógép / Gamer PC! I5 9400 / GTX 1660Ti 6GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Intel Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo 13 Thinkpad X1 Nano G2 WQXGA i7-1260P 12mag 16GB 512GB Iris XE 5G Modem Win11 Pro Garancia
- Akko 3098B Plus /DE/Wireless/Akko Cream Yellow switch/
- Prism4 Pro Infinity Mirror ARGB 120mm

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)