- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz
Klaus Duran #3 üzenetére
Ha a cég tulaj nincs ott (huzamosan), hogy átvegye, add fel expressz ajánlott tértivevényesként.
Akkor az átvétel dátuma fog számítaniAmúgy arra figyelj, hogy határozott idejű szerződésnél nem tudsz rendes felmondással egyszerűen elmenni, csak ha kifizeted a maradé időre jutó teljes munkabéred. Közös megegyeztés célszerű ilyenkor, persze ha a munkáltató belemegy, mert abban bármiben meg lehet egyezni, akár pl abban is, hogy senki nem fizet a másiknak semmit...
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Klaus Duran #3 üzenetére
Kell olyan, aki atveszi. Kezzel irt.. Hulyek. Eleg, ha alairod.
Ne hagyd magad :-)
Egyre tobb ikyen jellegu poszt van a logouton.. Raadasul en is benne vagyok a temaban. Botrany, ami itt a foglalkoztatas korul folyik sajnosMondjuk en ma 2het allaskereses utan pont kaptam egy ajanlatot, de nem tudom, mi lesz vele...
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
lo Holnap remélhetőleg beadhatom a felmondásom. Viszont nem tudom pontosan milyet kéne.Van aki ezt ajánlja [link]Más...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Epson nyomtatók
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Packeta
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest