- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi87
senior tag
válasz Klaus Duran #14 üzenetére
Illeszkedj be, aztan megyek én is.
-
Simi87
senior tag
válasz Klaus Duran #11 üzenetére
Akkor összejött a svájci "recepciós" munka?
-
válasz Klaus Duran #11 üzenetére
Van egy tuti felmondási forma, ami akkor is hatásos, ha nem akarnának elengedni.
Szevasztok, szevasztok,
földművelőparasztok.
Itt hagyom a tanyátokat, pont pont pont az anyátokat.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
sztanozs
veterán
válasz Klaus Duran #3 üzenetére
Ha a cég tulaj nincs ott (huzamosan), hogy átvegye, add fel expressz ajánlott tértivevényesként.
Akkor az átvétel dátuma fog számítaniAmúgy arra figyelj, hogy határozott idejű szerződésnél nem tudsz rendes felmondással egyszerűen elmenni, csak ha kifizeted a maradé időre jutó teljes munkabéred. Közös megegyeztés célszerű ilyenkor, persze ha a munkáltató belemegy, mert abban bármiben meg lehet egyezni, akár pl abban is, hogy senki nem fizet a másiknak semmit...
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
válasz Klaus Duran #5 üzenetére
Erre nagyon nehéz általánosságban megfelelőt írni. Minden munkaszerződés mást tartalmazhat, a munkáltató és munkavállaló kompromisszumkészsége sem ugyanaz.
A jog megadja a falakat, de ha itt elkezdődik a zugírászat akkor sokan elhihetik magukról , h mindenre fel vannak készülve, pedig NNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
válasz Klaus Duran #3 üzenetére
Kell olyan, aki atveszi. Kezzel irt.. Hulyek. Eleg, ha alairod.
Ne hagyd magad :-)
Egyre tobb ikyen jellegu poszt van a logouton.. Raadasul en is benne vagyok a temaban. Botrany, ami itt a foglalkoztatas korul folyik sajnosMondjuk en ma 2het allaskereses utan pont kaptam egy ajanlatot, de nem tudom, mi lesz vele...
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™