Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapszaicin
tag
nincsenek nagy igényeim csak amikor láttam hogy amit kinéztem kártya a mai játékokat dx11ben 35fpsel viszi és rágondoltam hogy májusban jön a gta5 és most veszek gépet és majd nem tudom maxra húzni rajta a grafot fullhdban.... és ééés mert én eddig mindig medium low non aaf non faasz no fxaa sötöbö. szóval eggyszer akartam már végre egy olyan gépet amin jól futnak a játékok. a gta 5 a lényeg úgyis csak gtakkal játszsottam mindig, jó ott a global offensive
na
40 óra játékidő, de a gta4 450 óra
Azért az látszik nem??
-
mexicanraven
senior tag
Hogyne olvastam volna!!
(alapmű)
Háth tudom sajnos, annó mikor a micro atx-em épült félúton majdnem meggondoltam magam, csak már megvolt a lap, és a ház is rendelés alatt volt.
A mostani terveim a következőek:
Alaplap: ASRock H67M-ITX
Ház: Lian Li PC-Q07A
Hűtő: EKL (talán ez beférne, de ha nem, akkor sem volnék elkeseredve)
VGA elég ami van a prociban (G620), RAM, PSU, HDD adott a mostani gépemből. -
Cucuska2
addikt
A 7850 topikban senki nem jelezte, úgy tudom. Megjegyzem, az én monitoromon nagyon látható volt, de amikor visszavittem a csókának aki eladta, alig vette észre, mert a monitorján kevésbé látszott. Valamint natív felbontáson volt a legzavaróbb. És nem zöld-kék-piros csíkok, hanem csak kicsit sötétebbek.
A ciripelés megint olyan dolog, hogy lehet az öregebbek nem hallják.Ja, és vagy BIOS, vagy UEFI, nem lehet UEFI-s BIOS.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest