- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Banyasz papa: segitség kérés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapszaicin
tag
nincsenek nagy igényeim csak amikor láttam hogy amit kinéztem kártya a mai játékokat dx11ben 35fpsel viszi és rágondoltam hogy májusban jön a gta5 és most veszek gépet és majd nem tudom maxra húzni rajta a grafot fullhdban.... és ééés mert én eddig mindig medium low non aaf non faasz no fxaa sötöbö. szóval eggyszer akartam már végre egy olyan gépet amin jól futnak a játékok. a gta 5 a lényeg úgyis csak gtakkal játszsottam mindig, jó ott a global offensive
na
40 óra játékidő, de a gta4 450 óra
Azért az látszik nem??
-
mexicanraven
senior tag
Hogyne olvastam volna!!
(alapmű)
Háth tudom sajnos, annó mikor a micro atx-em épült félúton majdnem meggondoltam magam, csak már megvolt a lap, és a ház is rendelés alatt volt.
A mostani terveim a következőek:
Alaplap: ASRock H67M-ITX
Ház: Lian Li PC-Q07A
Hűtő: EKL (talán ez beférne, de ha nem, akkor sem volnék elkeseredve)
VGA elég ami van a prociban (G620), RAM, PSU, HDD adott a mostani gépemből. -
A 7850 topikban senki nem jelezte, úgy tudom. Megjegyzem, az én monitoromon nagyon látható volt, de amikor visszavittem a csókának aki eladta, alig vette észre, mert a monitorján kevésbé látszott. Valamint natív felbontáson volt a legzavaróbb. És nem zöld-kék-piros csíkok, hanem csak kicsit sötétebbek.
A ciripelés megint olyan dolog, hogy lehet az öregebbek nem hallják.Ja, és vagy BIOS, vagy UEFI, nem lehet UEFI-s BIOS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- RTX5070Ti/ Ryzen7 8700F/ Asus PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest