Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Igen, szerintem is a Xeon procik remek alternatívát jelentenek átlag gépekbe.
Kevesebb "E-Hulladék" így nem vész kárba a régi legyártott processzor se csak legyen alájuk alaplap.
Én anno az E5 2670-et néztem ki, 8 mag 16 szál. De aztán jött a Ryzen így az AMD-re raktam a voksom. A 3 év garancia azért nem hátrány, de a régi xeonok még mai napig jó teljesítmény nyújtanak.
Igen ahogy írod a Z690 és a DDR5 árazása már alapvetőjében megér egy misét.
Nyilván a gyártók is rájöttek, többért is elmegy az alaplap mint amennyiért ők adták.
Itthon nem olyan rég már 5000-6000 forintért is lehetett vásárolni X5650-et, azt még ki is próbáltam volna. De hát alaplapból volt inkább hiány, túl régi platform és a lapok is drágák alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest