- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Igen, szerintem is a Xeon procik remek alternatívát jelentenek átlag gépekbe.
Kevesebb "E-Hulladék" így nem vész kárba a régi legyártott processzor se csak legyen alájuk alaplap.Én anno az E5 2670-et néztem ki, 8 mag 16 szál. De aztán jött a Ryzen így az AMD-re raktam a voksom. A 3 év garancia azért nem hátrány, de a régi xeonok még mai napig jó teljesítmény nyújtanak.
Igen ahogy írod a Z690 és a DDR5 árazása már alapvetőjében megér egy misét.
Nyilván a gyártók is rájöttek, többért is elmegy az alaplap mint amennyiért ők adták.
Itthon nem olyan rég már 5000-6000 forintért is lehetett vásárolni X5650-et, azt még ki is próbáltam volna. De hát alaplapból volt inkább hiány, túl régi platform és a lapok is drágák alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest