Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Csóró ,,no name" nem kaszálhatta le próbálkozása sikerét. Nem lett övé a százas.
Drukkoltam neki, méghozzá tiszta szívvel.
Új fejezet indul.
Eredetileg csak a százasig akartam maradni. Maradok tovább. Hadd legyen már sikere ennek a kiccsákónak, aki felkarolt egy olyan topicot, amelynek sikertelensége egyértelmű volt.
Férfi kell a férfias tettekhez.
Lám, ,,no name" felvette a ledobott kesztyűt, és küzd, hogy engem legyőzzön.
Dícséretes. De frankón. Esélye sincs, mégis küzdeni akar. Részemről támogatom, ha magam ellen is teszem.Figyu, ,,no name"!
Fel ne add! Állj ki önmagadért, állj ki azért, hogy bebizonyítsd, Killing magára hagyott topicjának jobb gazdája vagy, mint ő.Az első százas megvolt. Nem tiéd a 100-as, így maradok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest