Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
-
old gray
addikt
Csak szét ne ess.

A játszótérből már kinőttem, de te nagyon tudod, hogy mi a szabvány, talán csak nem homokozol a mai napig a többiekkel?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy azt csinálsz amit akarsz, engem zavar ez az egész, ezt szóvá is tettem. Ha neked egy smiley halmaz okoz ilyen tüneteket arról nem tehetek, de mivel demokrácia van úgy gondolom az én vélményem is elfér itt.

-
-
old gray
addikt
Mi ez az egész?
-
Killing
addikt
válasz
Vakegérke
üzenetére
Újabb nekifutás:
-jót mosolygok a próbálkozásomon
-talán sikerülni is fog
-úgylátszik hogy nem akar összejönni
-és tényleg nem
-de akkor is megpróbálom
-és akkor is sikerülni fog
-na, látjátok?P.S.: A játékba lehet hogy beszállok, habár most nincs nagyon időm a hétköznapokon.

-
Vakegérke
félisten
Lyally, nemá...
Történt valami veled tegnap? Történt valami ma? Vannak vágyaid, terveid?
Mi akadálya, hogy smiley-d halmazával meséld el?Ha én képes voltam rá itt, hogy értelmezzem őket, pont Te nem lennél képes rá?
Ne légy kishitű. Ha kell, akkor vedd fel legnagyobb mellényed, és mutasd meg a kételkedőknek, mutasd meg nekem, mutasd meg mindenkinek, hogy igenis képes vagy éltetni teremtményed.
Ha nem teszed meg, hogy várhatnád el, hogy sikeres legyen? Hagyod meghalni?
Amit megteremtettél, azért felelős vagy.
Fel a fejjel, és alkoss. A többi már jön magától. Bele fognak szólni kicsik és nagyok, és mire veszel két levegőt, már azt sem fogod tudni, hogy mekkora "zűrzavar" "ura" vagy.Játszani jó. Nagyon jó. Játék nélkül talán nincs is értelme az életnek.
Mi most például játszunk egy jót, mármint mi, kyrabaybee hagyatékának őrzői, élvezői. A részleteket itt olvashatod.
Mit szólsz?
Te is beszállhatsz, semmi akadálya.
-
Vakegérke
félisten
A képlet egyszerű.
Valóban nem törődött kyrabaybee azzal, amit elénk vetett. Rajtunk múlt, játékos kedvűeken, hogy ott tart a topic, ahol tart.Megteremtettél valamit, és jelen is vagy. Komolyan gondolod, hogy mások dolga lenne sikerre vinni azt, amit megalkottál?
Itt vagy, létezel. Élj, virulj, pátyolgasd szülötted.Avagy eldobtál valamit, hogy mások felvegyék?
Talán megteszi valaki, és követői is akadnak. Szalad a szekér, sokszáz, sokezer hozzászólás, aztán bekövetkezik álmaid netovábbja, a tízezres.
Mondd, volna egy csepp érdemed benne? Mások kaszálnának, Te pedig meghúzódhatnál a sarokban sikerüket lesve, holott a Te műved, a Te "gyermeked" arat.Hass, alkoss, gyarapíts. Légy jó atyja annak, amit megteremtettél.
Te élsz, gondolom érted miről beszélek. -
Killing
addikt
Ne hagyjuk ezt a gyöngyszemet meghalni!!

-
Vakegérke
félisten
válasz
,,no name"
üzenetére
Válaszokat ígértél, helyettük törölted írásodat. Nem baj, Te dolgod. Én viszont befejeztem a játékot.
-
Vakegérke
félisten
Hova lett a 143-as hozzászólás?
-
Hogy mi a rossz idő, az relatív,....kinek mi a rossz?
A hőmérséklet nem minden. Van humidity is.
..vagyis páratartalom. Télen az nincs, tehát van, akinek az a jó.Januárban kb két hét az, ami hőmérsékletileg elég durva éjjel. Dél körül viszont itt soha nincs fagy. Legalábbis amióta mi itt lakunk, én nem emlékszem egy télre sem, amikor nappal fagyott volna. Sőt, még a téli hónapokban is elég szépen fölkúszik a hőmérő higanyszála, mert általában hétágra süt a nap.
De azon a kb két hét alatt is, azok az éjjeli, pár órás fagyok is rendesen haza tudják vágni a trópusibb növényeket. Nekünk tavaly elfagyott néhány szép növényünk
..., ráadásul márciusban, ha jól emlékszem,
..a global warming jegyében. 
..de nincs nagy kabátunk..mármint olyan igazi télikabátunk nincs, mert két hétre minek? Igazából csak engem zavar a hideg, a többiek jól bírják, sőt, szinte élvezik a hűvösebb időt.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
,,no name"
üzenetére
Régen próbáltam ki. Régen. Segítenék, de nem tudok.
Vigyázz, elmegyünk más irányba, és nem lesz vonzó a topic.
-
Vakegérke
félisten
válasz
,,no name"
üzenetére
Régen kipróbáltam, gond nélkül felment a NET-re. Persze ma már nem azok a cuccok vannak a gépben.

-
Vakegérke
félisten
válasz
,,no name"
üzenetére
Nem lenne szerencsés, ha mások mondanák meg, hogy miről írj. Szerintem arról, amiről szívesen beszélnél, vagy foglalkoztat.
-
Vakegérke
félisten
válasz
,,no name"
üzenetére
Megy ez.
Hadd segítsek. A sulis dolgok előbb utóbb unalmassá válnak, hacsak nem egy jó történetet mesélsz el a smiley-kkal. Mondjuk azt a WC-ben csőtörésest.
Vagy szólhatnál a BEOS-ról ilyen formában.
Találj ki egy mesécskét.Látod, már csak 370.

-
Vakegérke
félisten
válasz
,,no name"
üzenetére
Jó, akkor igyekezz. Már csak 374 hozzászólás kell a győzelmedhez.

-
blokad
senior tag
válasz
,,no name"
üzenetére
"nem kicsit, nagyon..."
(bocs
ez jutott eszembe, erről
) -
Vakegérke
félisten
válasz
,,no name"
üzenetére
Ez nem hangzik túl jól.
Ne kertelj. Feladod? -
válasz
Vakegérke
üzenetére
Hát, ezer bocsánat, de tegnap csak az első húsz hozzászólást olvastam.
Most látom, hogy itt versenyről van szó.
Az még csak hagyján, de mivel egyesek durván nyomják a disznó youtube videót, amibe csak belepillantottam.., emiatt a féktelen "viháncolás" miatt nekem nincs kedvem itt martadni.
Minden jót! Persze meg lehet változni... Majd, ha szalonképesebb lesz a totyik, talán visszanézek. 
Gergő_ A Magyar Helyesírási Szabályzatot én is köszönöm! Nekem is fel kell frissítenem az ismereteimet.
-
geprombolo
őstag
Részemről csak annyit, hogy egyszer volt Budán kutyavásár! Akárki, akárhány hasonló topicot nyit, szerintem nem számíthat sokra. Az :L-nél megvolt az, ami Darwin szerint megvolt az élet megjelenésekor a Földön: minden megvolt egyszerre, egy időben, azonos helyen, a megfelelő mennyiségben. Az :L-nél megvolt a hat szmájli, megvolt Vakegérke az ötletével, megvolt a néhány ember, akik felkarolták az 5letet.
Ha le akarnám fordítan számítógépes nyelvre a dolgot, akkor azt mondhatnám, hogy kyrabaybee kihozott egy progit, ami nagyon bejött. Néhányan megpróbálnak hasonlót csinálni, de az eredeti árnyékában gyakorlatilag nem sok jóban reménykedhetnek, mert mindenki csak azt ismeri. Olyan, mint mondjuk a winamp és bármely másik zenelejátszó progi esete.
Ez a topic szebb, jobb kellene legyen, mint az eredeti, hogy átcsábítsa a rajongói tábort. Ami meg a Csacsi Birodalmat illeti: csacsiság. No name barátunk nem tudja, hogy a Pingvinbirodalom sem az égből pottyant, hanem hosszú idő és sok pingvinizálás útján kialakult. Egy csacsi még nem birodalom. Meg az egésznek plágium, magyarul utánzás szaga van. Nagyon. Eredeti ötletek kellenek. Elő velük, névtelen barátunk! Drukkolok. -
Vakegérke
félisten
Szerintem több a támogató, mint az ellenző. Arról nem is beszélve, hogy inkább nevezném csipkelődésnek a nem igazán pártoló hozzászólásokat, mint (khm..., útálom a fikázás szót) leszólásnak.
Én itt vagyok. Láthatod, egy gunyoros szavam sem volt, inkább bátorítottam ,,no name"-t.
Jó játék, jó (erő)próba lehetne ez számára. Meghátrált.
Mi nem játszhatunk helyette, és nélküle sem.Mindketten tudjuk, gyerek még a srác. Te pátyolgatod, én pedig erősítgetném az önérzetét, igyekeznék belé lelkesedést önteni.
Tudunk neki hitet adni? Talán.
Még az is lehet, hogy nem hisz ebben az egészben, csak csillogott egy kicsit.Végtelenül sok lehetőség van ebben a topicban, ám szükségeltetik egy kis őrültség, egy kis megszállottság, játékos kedv, kitartás, és hit.
Vezéregyéniség lehetne ,,no name", ha komolyan venné a kihívást. Csodálom, hogy nem kap az alkalmon, hiszen vágyik a szereplésre. Itt az alkalom, ennél jobb talán nem is lesz.
Hát akkor? -
-
-
válasz
gamerkiller
üzenetére
Látom eddig ez egy jó kis hiánypótló fikázóvá formálódott
, ahol kiélhetik magukat a dühöngők. 
És a hozzáillő smilek:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az igazi fikázóban nem csak egy-két dolgot kifogásolnak, hanem mindent.
Ezért van az, hogy javaslatok születnek az IGAZI smile sorozatra, vagyis az eredeti totál átírására.
Én is benyújtottam egy javaslatot.
-
Vakegérke
félisten
válasz
,,no name"
üzenetére
Jól van. Elfogadom, és üdvözlöm az új smiley-kat.

Kezdheted az értelmezést. Meglehet, hogy én is megteszem, csak most nincs hozzá hangulatom. Még nem barátkoztam meg velük.

Természetesen érvényes továbbra is az 500, ha törtek is az események.
Kalandra fel!

-
Vakegérke
félisten
válasz
,,no name"
üzenetére
Akkor dobd fel, hadd pörögjön!
Nyomass egy jó kis mesét a smiley-kra, vagy egy könnyfakasztó történetet, netán szerelmi tragédiát. Valamit, ami megmozgatja az érzelmet, fantáziát.
Hiszel ebben az egészben egyáltalán?
Ha nem, akkor fölösleges minden erőfeszítés.
Hit nélkül sem alkotni, sem élni nem lehet!
A hit hegyeket mozgat meg. Ha Te nem hiszel a sikerben, hogy várhatnád el, hogy mások higyjenek benne?
Hiszel? Akkor tégy is valamit.200-ig itt leszek. Csak rajtad múlik, hogy benépesedik-e a topic.

-
Vakegérke
félisten
Figyu, ,,no name"...
Elvesztetted a lelkesedésed? Nem szólsz egy szót sem.
Amennyiben úgy döntesz, hogy feladod, ám tedd. Akkor sem leszel vesztes.
Megpróbáltál valamit, nem sikerült. Megesik. Nem gyújtok örömtüzet, nem járom el a győztes-táncot.
Viszont ha úgy döntesz, hogy folytatod, én itt leszek a 200-asig.Nos, hogyan tovább?
-
Vakegérke
félisten
Csóró ,,no name" nem kaszálhatta le próbálkozása sikerét. Nem lett övé a százas.
Drukkoltam neki, méghozzá tiszta szívvel.
Új fejezet indul.
Eredetileg csak a százasig akartam maradni. Maradok tovább. Hadd legyen már sikere ennek a kiccsákónak, aki felkarolt egy olyan topicot, amelynek sikertelensége egyértelmű volt.
Férfi kell a férfias tettekhez.
Lám, ,,no name" felvette a ledobott kesztyűt, és küzd, hogy engem legyőzzön.
Dícséretes. De frankón. Esélye sincs, mégis küzdeni akar. Részemről támogatom, ha magam ellen is teszem.Figyu, ,,no name"!
Fel ne add! Állj ki önmagadért, állj ki azért, hogy bebizonyítsd, Killing magára hagyott topicjának jobb gazdája vagy, mint ő.Az első százas megvolt. Nem tiéd a 100-as, így maradok.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Fecogame
üzenetére
tudom... nem rendszeresen lottózok... "a bolondok adója"
amikor már milliárdok mennek, akkor szoktam venni és ezzel megveszem magamnak azt a "szórakozást", hogy álmodozok pár óráig/napig, hogy mire verném el... mibe fektetném be... (még akkor is, amikor tudom, hogy nagyon kicsi az esélyem... kb 0) más az automatába dobál tízezreket napi szinten... én lottót veszek párhavonta és 1-2ezret költök erre évente......emlékszem, amikor kicsi voltam, akkor volt utoljára 2esem... talán 10-20ft volt akkor a szelvény (most 200) és a postán anyukámnak kikönyörögtem, hogy vegyünk egy lottót...
de volt, hogy sorsjegyet könyörögtem ki szintén 10-20ft-os értékben és azzal meg az árát nyertük vissza 
-
válasz
South Velen
üzenetére
Írj egy jó cikket

(#101) mephi666, (#103) Vakegérke: Erről már írtam cikket

A 100. hsz kiváltója én lennék
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Proxmox VE
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így utólag elolvasva.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tedd érdekessé... 
-úgylátszik hogy nem akar összejönni
-és tényleg nem
-és akkor is sikerülni fog

Több nem jön.